Τιμοσένκο εναντίον Γιουστσένκο

ΚΙΕΒΟ. Τελεσίγραφο έστειλε χθες η πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο (φωτογραφία) ζητώντας από τον πρόεδρο Βίκτορ Γιουστσένκο να σταματήσει πάραυτα τις εναντίον της επιθέσεις που έχουν οδηγήσει σε παράλυση τον κρατικό μηχανισμό. Αλλιώς, απείλησε, θα προσχωρήσει στο αντίπαλο στρατόπεδο του φίλα προς τη Ρωσία προσκείμενου Βίκτορ Γιανούκοβιτς . Οι δύο πρώην σύμμαχοι και πρωτεργάτες της αναίμακτης «πορτοκαλί επανάστασης» που τους ανέβασε το 2004 στην εξουσία, έχουν συγκρουστεί, με τον πρόεδρο να επιρρίπτει στην πρωθυπουργό όλες τις ευθύνες για τα οικονομικά προβλήματα της Ουκρανίας.

ΚΙΕΒΟ. Τελεσίγραφο έστειλε χθες η πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο (φωτογραφία) ζητώντας από τον πρόεδρο Βίκτορ Γιουστσένκο να σταματήσει πάραυτα τις εναντίον της επιθέσεις που έχουν οδηγήσει σε παράλυση τον κρατικό μηχανισμό.

Αλλιώς, απείλησε, θα προσχωρήσει στο αντίπαλο στρατόπεδο του φίλα προς τη Ρωσία προσκείμενου Βίκτορ Γιανούκοβιτς . Οι δύο πρώην σύμμαχοι και πρωτεργάτες της αναίμακτης «πορτοκαλί επανάστασης» που τους ανέβασε το 2004 στην εξουσία, έχουν συγκρουστεί, με τον πρόεδρο να επιρρίπτει στην πρωθυπουργό όλες τις ευθύνες για τα οικονομικά προβλήματα της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk