ΒSΑ: Απειλή για τις επιχειρήσεις το παράνομο λογισμικό

Εκτός από το όποιο νομικό αντίκτυπο, οι επιπτώσεις της χρήσης του παράνομου λογισμικού μπορεί να γίνουν αιτία και για λειτουργική, τεχνική και οικονομική ζημιά στις επιχειρήσεις και ειδικότερα στις μικρομεσαίες. Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που απευθύνει η ΒSΑ Ελλάς προς τις επιχειρήσεις μέσω μιας νέας ενημερωτικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε πρόσφατα, με στόχο την περαιτέρω μείωση της χρήσης και διακίνησης παράνομου και πειρατικού λογισμικού στη χώρα μας. Μάλιστα, σύμφωνα …

ΒSΑ: Απειλή  για τις  επιχειρήσεις  το παράνομο  λογισμικό | tovima.gr

Εκτός από το όποιο νομικό αντίκτυπο, οι επιπτώσεις της χρήσης του παράνομου λογισμικού μπορεί να γίνουν αιτία και για λειτουργική, τεχνική και οικονομική ζημιά στις επιχειρήσεις και ειδικότερα στις μικρομεσαίες. Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που απευθύνει η ΒSΑ Ελλάς προς τις επιχειρήσεις μέσω μιας νέας ενημερωτικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε πρόσφατα, με στόχο την περαιτέρω μείωση της χρήσης και διακίνησης παράνομου και πειρατικού λογισμικού στη χώρα μας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κυρία Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου νομικό σύμβουλο της ΒSΑ στην Ελλάδα, μέσα στην επόμενη τριετία υπάρχει η δυνατότητα να μειωθεί το ποσοστό της πειρατείας ακόμη και κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με το 58% στο οποίο βρίσκεται σήμερα, αν υπάρξει σωστή ενημέρωση και γίνουν οι σωστές κινήσεις τόσο από πλευράς της ΒSΑ όσο και των καθ΄ ύλην αρμοδίων ελληνικών αρχών.

Στο πλαίσιο του στόχου αυτού, η ΒSΑ Ελλάς απευθύνει προς τις ελληνικές επιχειρήσεις και κυρίως προς τον κλάδο των μικρομεσαίων σχετική ενημερωτική έκδοση στην οποία αναφέρονται σαφώς οι κίνδυνοι τους οποίους διατρέχουν αν χρησιμοποιούν παράνομο ή πειρατικό λογισμικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk