Με συμβουλευτικό ρόλο

Ο Πολ Βόλκερ πρόεδρος της επιτροπής «σοφών» του Ομπάμα για την οικονομία

Επικεφαλής της νέας συμβουλευτικής επιτροπής του Λευκού Οίκου για τη σταθεροποίηση των χρηματαγορών πρόκειται να διορίσει τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας (Fed), Πολ Βόλκερ, ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Επικεφαλής της νέας συμβουλευτικής επιτροπής του Λευκού Οίκου για τη σταθεροποίηση των χρηματαγορών πρόκειται να διορίσει τον πρώην πρόεδρο της Fed, Πολ Βόλκερ, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Το διορισμό του πρώην προέδρου της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας (Fed) επιβεβαίωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του γραφείου του Ομπάμα που έχει αναλάβει τις προετοιμασίες για τη μεταβίβαση της εξουσίας.

Ο οικονομολόγος του Πανεπιστημίου του Σικάγο και σύμβουλος του Ομπάμα Όσταν Γκούλσμπι θα διοριστεί διευθυντής προσωπικού της επιτροπής, επιβεβαίωσε άλλος σύμβουλος του γραφείου του Ομπάμα.

Η επιτροπή αυτή θα ιδρυθεί για να παρέχει συμβουλές στον Μπαράκ Ομπάμα όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να εξέλθει η χώρα από την τρέχουσα οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk