Στην κατασκήνωση για το ροχαλητό

ΛΟΝΔΙΝΟ. Σε στρατιωτική πειθαρχία σε μια ειδική κατασκήνωση ετοιμάζονται να υποβληθούν έξι Βρετανοί προκειμένου να κόψουν την ενοχλητική για τους συντρόφους τους συνήθεια να ροχαλίζουν. Η κατασκήνωση εγκαινιάζεται τον ερχόμενο μήνα στο Μπέρμιγχαμ. Το πρόγραμμα θα είναι αυστηρό: τσιγάρα και αλκοόλ απαγορεύονται, ενώ οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε δίαιτα και διάφορες ασκήσεις. Η πρωτοβουλία βρήκε μεγάλη απήχηση. Για μόλις έξι θέσεις ενδιαφέρθηκαν περισσότεροι από 200 «πάσχοντες».

Στην κατασκήνωση για το ροχαλητό | tovima.gr

ΛΟΝΔΙΝΟ. Σε στρατιωτική πειθαρχία σε μια ειδική κατασκήνωση ετοιμάζονται να υποβληθούν έξι Βρετανοί προκειμένου να κόψουν την ενοχλητική για τους συντρόφους τους συνήθεια να ροχαλίζουν. Η κατασκήνωση εγκαινιάζεται τον ερχόμενο μήνα στο Μπέρμιγχαμ. Το πρόγραμμα θα είναι αυστηρό:

τσιγάρα και αλκοόλ απαγορεύονται, ενώ οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε δίαιτα και διάφορες ασκήσεις. Η πρωτοβουλία βρήκε μεγάλη απήχηση. Για μόλις έξι θέσεις ενδιαφέρθηκαν περισσότεροι από 200 «πάσχοντες». Αν η πρωτοβουλία στεφθεί με επιτυχία, δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες κατασκηνώσεις κατά του ροχαλητού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ταπεινά τσιπς αντί για χαβιάρι… Οι προμήθειες στη βίλα καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος και η snob, κακομαθημένη οικοδέσποινα αναγκάστηκε, για να χορτάσει την...
Helios Kiosk