Συνεδριάζει σήμερα για εκλογή νέου προέδρου η Σούπερ Λίγκα

Με κύριο θέμα την εκλογή νέου προέδρου (ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ήδη παραιτηθεί) είναι προγραμματισμένη για σήμερα (16.00) συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Μοναδικός υποψήφιος μέχρι στιγμής είναι ο πρόεδρος της Λάρισας κ. Κώστας Πηλαδάκης, καθώς προέκυψε κώλυμα με την υποψηφιότητα του κ. Πέτρου Θεοδωρίδη, όπως αποφάνθηκε η νομική υπηρεσία της Λίγκας, εξαιτίας δύο παλιότερων καταδικαστικών αποφάσεων κατά του προέδρου του Πανσερραϊκού. Πάντως ο τελευταίος αντέδρασε χθες με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ομάδας, όπου κάνει λόγο για «απόφαση που σκοπό έχει να πλήξει την αψεγάδιαστη παρουσία του κ.

Συνεδριάζει σήμερα για εκλογή  νέου προέδρου η Σούπερ Λίγκα | tovima.gr

Με κύριο θέμα την εκλογή νέου προέδρου (ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ήδη παραιτηθεί) είναι προγραμματισμένη για σήμερα (16.00) συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Μοναδικός υποψήφιος μέχρι στιγμής είναι ο πρόεδρος της Λάρισας κ. Κώστας Πηλαδάκης, καθώς προέκυψε κώλυμα με την υποψηφιότητα του κ. Πέτρου Θεοδωρίδη, όπως αποφάνθηκε η νομική υπηρεσία της Λίγκας, εξαιτίας δύο παλιότερων καταδικαστικών αποφάσεων κατά του προέδρου του Πανσερραϊκού. Πάντως ο τελευταίος αντέδρασε χθες με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ομάδας, όπου κάνει λόγο για «απόφαση που σκοπό έχει να πλήξει την αψεγάδιαστη παρουσία του κ.Θεοδωρίδη τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό χώρο». Κατά πληροφορίες, την υποψηφιότητα Πηλαδάκη υποστηρίζουν οι ΠΑΕ Λάρισα, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης και Θρασύβουλος, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι υποψηφιότητες μπορούν να ανακοινωθούν ακόμη και λίγο πριν από τη συνεδρίαση, αν τελικά γίνει, γιατί θρυλείται ότι… παίζεται και η μετάθεσή της (με τεχνητή έλλειψη απαρτίας) για τις 10 Ιουλίου. Αν όμως, όπως ανέφεραν χθεσινές πληροφορίες, και ο Ολυμπιακός ψηφίσει τον κ. Πηλαδάκη, τότε δεν θα υπάρξει αναβολή και φυσικά ο πρόεδρος της Λάρισας θα εκλεγεί.

Οσον αφορά τα άλλα θέματα που θα συζητηθούν, ενδιαφέρον έχει η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί πριμοδότησης ομάδων από άλλες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον, ενώ στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης είναι και η πρόταση για την κλήρωση του πρωταθλήματος. Σημειώνεται ότι Ολυμπιακός άλλαξε τον εκπρόσωπό του με τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη στη θέση του κ. Πέτρου Κόκκαλη, ενώ και ο Παναθηναϊκός θα αντικαταστήσει (όχι πάντως από σήμερα) τον Τζίγγερ με τον κ. Αντώνη Αντωνιάδη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk