ΠΑΟΚ

Λάζαρος, Φερναντέζ και διαρκείας γεμίζουν το ταμείο

Σ ήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρου Ζαγοράκη και του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό. Από τις πωλήσεις Χριστοδουλόπουλου, Φερναντέζ, τα εισιτήρια διαρκείας και την υπόθεση Σικαμπάλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσδοκά έσοδα γύρω στα 10 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μπάτζετ 5 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας, αλλά τελικά το μεγαλύτερο μέρος από τα έσοδα θα διατεθεί προς κάλυψη των χρεών.

Λάζαρος, Φερναντέζ και διαρκείας γεμίζουν το ταμείο | tovima.gr

Σ ήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρου Ζαγοράκη και του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό. Από τις πωλήσεις Χριστοδουλόπουλου, Φερναντέζ, τα εισιτήρια διαρκείας και την υπόθεση Σικαμπάλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσδοκά έσοδα γύρω στα 10 εκατ. ευρώ.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μπάτζετ 5 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας, αλλά τελικά το μεγαλύτερο μέρος από τα έσοδα θα διατεθεί προς κάλυψη των χρεών. Πάντως, ο κ. Ζαγοράκης επιθυμεί να προχωρήσει σε μια εντυπωσιακή μεταγραφή εκτός από του Χιλιανού Πάμπλο Κοντρέρας . Εν τω μεταξύ, δεν υφίσταται θέμα με την παραμονή του κ. Φερνάντο Σάντος παρά τα σενάρια που τον έφεραν υποψήφιο για να διαδεχθεί τον κ. Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας. « Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και οποιοδήποτε σενάριο μετακίνησής μου δεν με αγγίζει,από τη στιγμή μάλιστα που δεν δέχθηκα καμία επίσημη πρόταση » ήταν η επίσημη τοποθέτησή του. Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η τελεσίδικη απόφαση της FΙFΑ για τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου Σικαμπάλα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ θα υποχρεωθεί να καταβάλει στον ΠΑΟΚ 1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk