Σήμερα η απόφαση για την εξαίρεση ανακριτή στην υπόθεση Ζαχόπουλου

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να αποφανθεί επί του αιτήματος εξαίρεσης εις βάρος του ανακριτή της υπόθεσης του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρ. Ζαχόπουλου. Την αίτηση για την εξαίρεση του 2ου ειδικού ανακριτή κ. Δ. Οικονόμου είχε υποβάλει ο κ. Θ. Αναστασιάδης, ο οποίος όμως υπαναχώρησε του αιτήματός του, προβαίνοντας την περασμένη Παρασκευή στην κατάθεση μήνυσης. Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε παρά τη μήνυση να προχωρήσει κανονικά στην έκδοση βουλεύματος επί του ανακληθέντος αιτήματος.

Σήμερα η απόφαση για την εξαίρεση  ανακριτή στην υπόθεση Ζαχόπουλου | tovima.gr

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να αποφανθεί επί του αιτήματος εξαίρεσης εις βάρος του ανακριτή της υπόθεσης του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρ. Ζαχόπουλου. Την αίτηση για την εξαίρεση του 2ου ειδικού ανακριτή κ. Δ.

Οικονόμου είχε υποβάλει ο κ. Θ. Αναστασιάδης, ο οποίος όμως υπαναχώρησε του αιτήματός του, προβαίνοντας την περασμένη Παρασκευή στην κατάθεση μήνυσης. Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε παρά τη μήνυση να προχωρήσει κανονικά στην έκδοση βουλεύματος επί του ανακληθέντος αιτήματος. Και αυτό διότι, όπως επισήμαιναν νομικοί κύκλοι «η διαδικασία είχε ήδη κινηθεί, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Σπ. Παππάς πρόλαβε και εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος του κ. Αναστασιάδη». Μετά την έκδοση του σχετικού βουλεύματος ο κατηγορούμενος για κακουργηματική παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων αναμένεται να κληθεί άμεσα σε απολογία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk