Δημοψήφισμα για το Αλσος

Την πρόθεση του δημάρχου Αθηναίων κ. Ν.Κακλαμάνη να διοργανώσει δημοψήφισμα για το «ναι» ή το «όχι» στην κατασκευή θεάτρου 350 θέσεων εντός του Αλσους Παγκρατίου χαιρέτισε χθες με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη», με επικεφαλής τον κ. Αλ.Τσίπρα. « Αν και ο κ.δήμαρχος εξαγγέλλει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ως προειδοποίηση για τους “κατ΄ επάγγελμα προοδευτικούς”που αντιδρούν», τονίζεται στην ανακοίνωση, «εμείς (προ)καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει,καθώς μία τέτοια πρωτοβουλία ανοίγει τον δρόμο για αντίστοιχες, και σε άλλες περιοχές,όπου εξαγγέλλονται ή και υλοποιούνται έργα χωρίς καμία διαβούλευση και συναπόφαση των κατοίκων».

Δημοψήφισμα για το Αλσος | tovima.gr

Την πρόθεση του δημάρχου Αθηναίων κ. Ν.Κακλαμάνη να διοργανώσει δημοψήφισμα για το «ναι» ή το «όχι» στην κατασκευή θεάτρου 350 θέσεων εντός του Αλσους Παγκρατίου χαιρέτισε χθες με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη», με επικεφαλής τον κ. Αλ.Τσίπρα. « Αν και ο κ.δήμαρχος εξαγγέλλει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ως προειδοποίηση για τους “κατ΄ επάγγελμα προοδευτικούς”που αντιδρούν», τονίζεται στην ανακοίνωση, «εμείς (προ)καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει,καθώς μία τέτοια πρωτοβουλία ανοίγει τον δρόμο για αντίστοιχες, και σε άλλες περιοχές,όπου εξαγγέλλονται ή και υλοποιούνται έργα χωρίς καμία διαβούλευση και συναπόφαση των κατοίκων». Η «Ανοιχτή Πόλη» ξεκινά σχετικό διάλογο με τους πολίτες την Πέμπτη 3 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ., στον χώρο του γηπέδου μπάσκετ του Αλσους Παγκρατίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk