Από Περιστέρι και Αιγάλεω η σύνδεση μετρό με λεωφορεία

Α πό το τέλος Αυγούστου θα αρχίσει να εφαρμόζεται ο νέος Συγκοινωνιακός Σχεδιασμός στην πρωτεύουσα, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του μετρό. Η αρχή θα γίνει από τους δήμους Περιστερίου και Αιγάλεω. Σταδιακά, αρκετές από τις γραμμές λεωφορείων με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας θα διέρχονται και από τους σταθμούς μετρό των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να μειώνουν τον χρόνο διαδρομής τους προς το κέντρο κατά 30% και ταυτόχρονα να απελευθερωθούν τα λεωφορεία που εκτελούν τοπικά δρομολόγια.

Από Περιστέρι  και Αιγάλεω η σύνδεση  μετρό με λεωφορεία | tovima.gr

Α πό το τέλος Αυγούστου θα αρχίσει να εφαρμόζεται ο νέος Συγκοινωνιακός Σχεδιασμός στην πρωτεύουσα, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του μετρό. Η αρχή θα γίνει από τους δήμους Περιστερίου και Αιγάλεω. Σταδιακά, αρκετές από τις γραμμές λεωφορείων με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας θα διέρχονται και από τους σταθμούς μετρό των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να μειώνουν τον χρόνο διαδρομής τους προς το κέντρο κατά 30% και ταυτόχρονα να απελευθερωθούν τα λεωφορεία που εκτελούν τοπικά δρομολόγια. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών κ. Κ. Χατζηδάκης έπειτα από συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους της ΤΕΔΚΝΑ και της ΚΕΔΚΕ, στη διάρκεια της οποία συζητήθηκαν ο νέος συγκοινωνιακός σχεδιασμός, οι ποδηλατόδρομοι και η ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk