ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Μετά από πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Μορφωτική και Αναπτυξιακή Πρωτοβουλία διευκρινίζει τα εξής: 1. Οι δράσεις της Μορφωτικής και Αναπτυξιακής Πρωτοβουλίας απευθύνονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο,τι γράφεται περί της ασχολίας της Πρωτοβουλίας με την Τριτοβάθμια εκπαίδευση (πόσο μάλλον περί ιδρύσεως ιδιωτικών πανεπιστημίων!) είναι ανακριβές. 2. Οι δράσεις της Μορφωτικής και Αναπτυξιακής Πρωτοβουλίας χρηματοδοτούνται αποκλειστικώς από τα συμμετέχοντα Κοινωφελή Ιδρύματα, δίχως την παραμικρή οικονομική εισφορά του ελληνικού δημοσίου ή της Ευρωπαϊκής Ενωσης (κοινοτικών πόρων).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ  και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ | tovima.gr

Μετά από πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Μορφωτική και Αναπτυξιακή Πρωτοβουλία διευκρινίζει τα εξής:

1. Οι δράσεις της Μορφωτικής και Αναπτυξιακής Πρωτοβουλίας απευθύνονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο,τι γράφεται περί της ασχολίας της Πρωτοβουλίας με την Τριτοβάθμια εκπαίδευση (πόσο μάλλον περί ιδρύσεως ιδιωτικών πανεπιστημίων!) είναι ανακριβές.

2. Οι δράσεις της Μορφωτικής και Αναπτυξιακής Πρωτοβουλίας χρηματοδοτούνται αποκλειστικώς από τα συμμετέχοντα Κοινωφελή Ιδρύματα, δίχως την παραμικρή οικονομική εισφορά του ελληνικού δημοσίου ή της Ευρωπαϊκής Ενωσης (κοινοτικών πόρων).

Για περισσότερες πληροφορίες www.protovoulia.org.

Αθήνα, 29η Μαΐου 2008

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk