ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΧΡ. ΒΕΡΕΛΗΣ

«Το θέμα δεν με αγγίζει κατ΄ ουδένα τρόπο»

«Το θέμα δεν με αγγίζει κατ΄ ουδένα τρόπο» | tovima.gr

Oβουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Χρ.Βερελής, με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα του « Βήματος», σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι ουδεμία εμπλοκή και ανάμειξη έχει στην υπόθεση της Siemens και «το θέμα δεν τον αγγίζει κατ΄ ουδένα τρόπο».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βερελής αναφέρει: «Σε σημερινό δημοσίευμα της πρωινής εφημερίδας “Το Βήμα” ο συντάκτης κ. Π.Τσιμπούκης αναφερόμενος σε “έγκυρους εισαγγελικούς και δικαστικούς κύκλους”,όπως γράφει, επιχειρεί εμμέσως να με εμπλέξει με την υπόθεση Siemens φωτογραφίζοντάς με.Επικοινώνησα με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Π.Αθανασίου.Ο κ.εισαγγελέας μου δήλωσε ότι η αναφορά αυτή “είναι απολύτως ανεύθυνη και ότι δεν έχει συναντήσει πουθενά και σε κανένα στοιχείο από αυτά που έχει στη διάθεσή του το όνομά μου.Ο κ.εισαγγελέας ας ερωτηθεί σχετικά. Δεν γνωρίζω ποιοι κατασκευάζουν φήμες.Το θέμα δεν με αγγίζει κατ΄ ουδένα τρόπο.Εντός της ημέρας θα καταθέσω αγωγή,παρ΄ ότι δεν αναφέρεται το όνομά μου. Ελπίζω ότι η εφημερίδα με εντιμότητα και αμεσότητα θα αντιδράσει.Η κατάθεση της αγωγής μου επιβάλλεται για να προασπίσω την τιμή μου,αλλά και την τιμή του πολιτικού κόσμου,την οποία δεν μπορεί κανείς να διαχειρίζεται άθλια και για λογαριασμό σκοτεινών πολιτικών ή άλλων συμφερόντων».

Για τον λόγο αυτόν ο κ. Βερελής επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Αθανασίου. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας Πρωτοδικών μαζί με τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Π.Πούλιο κάλεσαν τους δημοσιογράφους για να τους ανακοινώσουν ότι στη δικογραφία της Siemens δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής στοιχεία που να εμπλέκουν τον κ. Βερελή.

Διευκρινίζεται ότι «Το Βήμα» στη μακροχρόνια ιστορία του ουδέποτε έπληξε τον πολιτικό κόσμο, ούτε και τώρα με το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ο κ. Βερελής το επιχείρησε. Απλά μεταφέρει πληροφορίες- κάτι που έκανε και με το χθεσινό ρεπορτάζ. Εξάλλου, όπως και ο ίδιος ο κ. Βερελής αναφέρει στη δήλωσή του, το όνομά του δεν αναφέρεται στο κείμενο του δημοσιεύματος. Εκείνος εκτιμά ότι το δημοσίευμα τον φωτογραφίζει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk