ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο Μ. ΛΙΑΠΗΣ

«Το ταξίδι μου στη Γερμανία ήταν ιδιωτικό και το πλήρωσα ο ίδιος»

Μ ε καθυστέρηση αρκετών ημερών ο υπουργός Πολιτισμού κ. Μ.Λιάπης διέψευσε χθες τα δημοσιεύματα και τις φήμες που τον εμφάνιζαν να έχει συμμετάσχει σε ταξίδι που είχε διοργανώσει η Siemens στη Λειψία για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Βραζιλία. «Ως εδώ και μη παρέκει. Για μέρες διασύρεται το όνομά μου με ανυπόστατες φήμες. Φήμες που ενώ κάθε μέρα αυτοδιαψεύδονται, παρ΄ όλα αυτά συνεχίζονται.Λάσπη κατά κύματα» υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο υπουργός.

Μ ε καθυστέρηση αρκετών ημερών ο υπουργός Πολιτισμού κ. Μ.Λιάπης διέψευσε χθες τα δημοσιεύματα και τις φήμες που τον εμφάνιζαν να έχει συμμετάσχει σε ταξίδι που είχε διοργανώσει η Siemens στη Λειψία για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Βραζιλία.

«Ως εδώ και μη παρέκει. Για μέρες διασύρεται το όνομά μου με ανυπόστατες φήμες. Φήμες που ενώ κάθε μέρα αυτοδιαψεύδονται, παρ΄ όλα αυτά συνεχίζονται.Λάσπη κατά κύματα» υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο υπουργός. «Ο στόχος προφανής: Πλήττοντας εμένα προσωπικά,θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση για να αντισταθμίσουν τα αποδεδειγμένα πια ανομήματα των πολιτικών μας αντιπάλων.Το ΄πα λοιπόν και το ξαναλέω:Το ταξίδι μου στη Γερμανία,για τους αγώνες της εθνικής μας ομάδας, ήταν ιδιωτικό, ταξίδεψα μόνο με τον γιο μου,το οργάνωσα και το πλήρωσα ο ίδιος.Και για να εμπεδωθεί από τους λασπολόγους μου καλύτερα:Ολα τα ιδιωτικά μου ταξίδια τα πληρώνω πάντα με δικά μου χρήματα. Και κρατάω και τα σχετικά παραστατικά. Ολα τα άλλα είναι ψευδή και συκοφαντικά.Την πολιτική τρομοκρατία δεν θα την ανεχθώ.Γι΄ αυτό και θα δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη.Διότι δεν θα αλλάξουμε την έννομη τάξη στην Ελλάδα,όπου ο δεχόμενος τη λάσπη είναι υποχρεωμένος και να αποδεικνύει,συνεχώς και καθημερινά,την πασιφανή αλήθεια».

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο κ. Λιάπης δέχεται στο παρασκήνιο πυρά και από συναδέλφους του στη ΝΔ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είχε εκδώσει νωρίτερα την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, διαλύοντας τις φήμες και τους ψιθύρους. Οπως σημείωναν χθες υπουργοί και βουλευτές, με την απόφασή του να αντιδράσει την ύστατη ώρα επέτρεψε τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τους αποδεδειγμένα ενόχους στην υπόθεση της Siemens σε στελέχη της ΝΔ που δεν έχουν καμία ανάμειξη, για λόγους πολιτικού συμψηφισμού.

Μια νέα διάσταση της υπόθεσης έδωσε χθες το Αlter στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, παρουσιάζοντας ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το δωμάτιο του κ. Λιάπη στο ξενοδοχείο το έκλεισε η Siemens.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk