Συνεχίζεται ο ορυμαγδός των παραιτήσεων

O ένας μετά τον άλλον παραιτούνται οι οικονομικοί επιθεωρητές και εφοριακοί οι οποίοι ορίστηκαν από τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους για την υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπαιδίου. Οπως έκανε γνωστό στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ.Ρακιντζής, από τους δύο οικονομικούς επιθεωρητές ο ένας υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης και …

O ένας μετά τον άλλον παραιτούνται οι οικονομικοί επιθεωρητές και εφοριακοί οι οποίοι ορίστηκαν από τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους για την υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπαιδίου.

Οπως έκανε γνωστό στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ.Ρακιντζής, από τους δύο οικονομικούς επιθεωρητές ο ένας υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης και ο άλλος δήλωσε ότι αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του ελέγχου, καθώς εκτός από την εξαίρεση του συναδέλφου του υπήρξαν και άλλες «απώλειες», αφού του απέμεινε μόνον ένας εκ των έξι εφοριακών και μηχανικών οι οποίοι του είχαν διατεθεί για να συνδράμουν το έργο του: οι δύο κατέφυγαν στα διοικητικά δικαστήρια κατά της πράξης διάθεσής τους, ενώ οι τρεις άλλοι έλαβαν αναρρωτική άδεια από νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, αίτημα για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών επτά προσώπων που ελέγχονται για συμμετοχή στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου θα απευθύνει σήμερα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Κυριάκος Καρούτσος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk