Σε ετοιμότητα δήμοι και νομαρχίες

Κλιματιζόμενοι χώροι, οχήματα για τη μεταφορά ανθρώπων που έχουν ανάγκη και άλλες υποδομές βρίσκονται σε ετοιμότητα σε δήμους και νομαρχίες. Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Αθηνών (210 6984.940 & 210 6984.950) θα βρίσκεται σε 24ωρη λειτουργία. Σύμφωνα με ανακοίνωση και οι 48 δήμοι αρμοδιότητάς της θα διαθέτουν για το κοινό κλιματιζόμενες αίθουσες. Οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για αυτές καλώντας το τηλέφωνο του δήμου όπου ανήκουν. Αντίστοιχες υποδομές διατίθενται και σε 86 σημεία της Νομαρχίας Πειραιά (210 4190.

Κλιματιζόμενοι χώροι, οχήματα για τη μεταφορά ανθρώπων που έχουν ανάγκη και άλλες υποδομές βρίσκονται σε ετοιμότητα σε δήμους και νομαρχίες. Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Αθηνών (210 6984.940

& 210 6984.950) θα βρίσκεται σε 24ωρη λειτουργία. Σύμφωνα με ανακοίνωση και οι 48 δήμοι αρμοδιότητάς της θα διαθέτουν για το κοινό κλιματιζόμενες αίθουσες. Οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για αυτές καλώντας το τηλέφωνο του δήμου όπου ανήκουν. Αντίστοιχες υποδομές διατίθενται και σε 86 σημεία της Νομαρχίας Πειραιά (210 4190.870- 4171.237), σε συνεργασία με τους δήμους της περιοχής. Ανοιχτά ως αργά το βράδυ θα παραμένουν και τα τέσσερα ΚΕΠ της Υπερνομαρχίας Αθηνών- Πειραιώς: στο Σύνταγμα, στον Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος), στο Κερατσίνι και στη λεωφόρο Κηφισιάς.

Επίσης οι Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων που διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους θα παραμείνουν ανοιχτές από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ αύριο εθελοντές και υπάλληλοι του δήμου στο Σύνταγμα θα διανέμουν εμφιαλωμένα νερά και ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες για την αντιμετώπιση του καύσωνα. Στην Κηφισιά σήμερα και αύριο, από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ οι δημότες θα μπορούν να μείνουν στο 1ο και στο 2ο ΚΑΠΗ, στο δημοτικό στάδιο «Ι. Ζηρίνης», στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στο δημοτικό πολυϊατρείο. Επίσης στη Δυτική Αττική, σήμερα και αύριο ως τις 10 το βράδυ, θα παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό κτίριο της Νομαρχίας (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Ελευσίνα), που διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους.

Τους κλιματιζόμενους χώρους τους διαθέτουν στο κοινό οι νομαρχίες και στην υπόλοιπη χώρα, ανάλογα με τις ανάγκες. Οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις κατά τόπους διατιθέμενες αίθουσες από τις οικείες νομαρχίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk