Πυρά από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο

«Ε πιχείρηση αποπροσανατολισμού» ώστε να περάσουν σχέδια για την ανασύνταξη του πολιτικού σκηνικού διαβλέπει το ΚΚΕ πίσω από την υπόθεση Siemens. Οπως επεσήμανε χθες η ΓΓ της ΚΕ του κόμματος κυρία Αλέκα Παπαρήγα μετά την επίσκεψή της στο ΚΕΘΕΑ, Siemens σημαίνει «αμερικανογερμανικός πόλεμος πάνω σε υπαρκτό σκάνδαλο, που όλες οι εταιρείες πραγματοποιούν σε όλες τις χώρες» . Σύμφωνα με την κυρία Παπαρήγα «δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να αποπροσανατολιστεί από τη χρησιμοποίηση που γίνεται στο σκάνδαλο για να περάσουν διάφορα πολιτικά σενάρια για την ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος.

Πυρά από ΚΚΕ  και ΣΥΡΙΖΑ  για το σκάνδαλο | tovima.gr

«Ε πιχείρηση αποπροσανατολισμού» ώστε να περάσουν σχέδια για την ανασύνταξη του πολιτικού σκηνικού διαβλέπει το ΚΚΕ πίσω από την υπόθεση Siemens. Οπως επεσήμανε χθες η ΓΓ της ΚΕ του κόμματος κυρία Αλέκα Παπαρήγα μετά την επίσκεψή της στο ΚΕΘΕΑ, Siemens σημαίνει «αμερικανογερμανικός πόλεμος πάνω σε υπαρκτό σκάνδαλο, που όλες οι εταιρείες πραγματοποιούν σε όλες τις χώρες» . Σύμφωνα με την κυρία Παπαρήγα «δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να αποπροσανατολιστεί από τη χρησιμοποίηση που γίνεται στο σκάνδαλο για να περάσουν διάφορα πολιτικά σενάρια για την ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος.Ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος χρειάζεται σήμερα».

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Συνασπισμού κ. Ν.Χουντής τόνισε ότι το σκάνδαλο της Siemens είναι πρόβλημα πολιτικό. Οπως υπογράμμισε στην ΕΤ3 «τα κόμματα που είχαν και έχουν κυβερνητικές ευθύνες φαίνεται ότι ακολούθησαν πρακτικές διαπλοκής και ανταλλαγμάτων προκειμένου να εξασφαλιστούν προμήθειες και έργα στη Siemens,στον ΟΤΕ,στον ΟΣΕ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Σύμφωνα με τον κ. Χουντή «η αποστροφή ευρύτερων κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων προς τον δικομματισμό γίνεται θετική επιλογή προς τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς». Επίσης, σχολιάζοντας δηλώσεις της κ. Παπαρήγα με αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι το ΚΚΕ «οφείλει να αλλάξει την ανθενωτική στάση απέναντι στις άλλες αριστερές δυνάμεις και να στραφεί κατά του δικομματισμού και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk