Τ ο χάσμα ανάμεσε στους δύο άλλοτε συνεταίρους κκ. Μ.Τριανταφυλλόπουλο και Θ.Αναστασιάδη εξακολουθεί να διευρύνεται. Ο κ. Αναστασιάδης σε πολυσέλιδο άρθρο του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με τίτλο «λες και ήμουν ο χειρότερος εχθρός του» αναφέρει ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος πρόδωσε τη φιλία τους. «Ακόμη και στη ζούγκλα», γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασιάδης, «είναι ελάχιστα εκείνα τα σαρκοβόρα θηρία που τρέφονται από τις σάρκες του δικού τους είδους». Αρχικά ο κ. Τριανταφυλλόπουλος απάντησε μέσω της συχνότητας του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm: «Οντως δεν ανήκω στην κατηγορία των θηρίων που τρώνε απ΄ τις σάρκες του δικού τους είδους,γιατί ο Θέμος Αναστασιάδης δεν είναι από το είδος το δικό μου.Αν εκείνος είναι ελέφαντας,όπως δηλώνει,εγώ δεν είμαι ελέφαντας και βεβαίως δεν μπορώ να καταλάβω τη δική του λογική και την πρακτική του,ότι συγκαλύπτουμε τον φίλο,ότι αποσιωπούμε τέτοιες καταστάσεις και ότι η φιλία θεωρείται και λεβέντικη στάση,η αποσιώπηση τέτοιων αθλιοτήτων ».

Οι δημόσιες αιχμές συνεχίστηκαν και χθες, όταν οι κκ. Τριανταφυλλόπουλος και Αναστασιάδης, από διαφορετικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς ο καθένας, ανέβασαν ακόμη περισσότερο τους τόνους. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος χαρακτήρισε επίσης τον κ. Αναστασιάδη «μικρό,ασήμαντο,δημοσιογραφικό αλητάκο»,ο οποίος «ως ρουφιάνος της δεκάρας πήγε να δώσει το DVD σε άνθρωπο του κ.Καραμανλή». Ο κ. Αναστασιάδης ανταπάντησε, λέγοντας ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ασχολούνταν με την εφημερίδα μόνο όταν ήθελε να επέμβει για να «κόψει» κάποιο ρεπορτάζ που έθιγε υπουργούς ή άλλα κυβερνητικά στελέχη. Είπε μάλιστα ότι «ο Μάκης είναι κλαμπ Εκάλης. Ζει στη χλιδή και κάνει παρέα με δεξιούς εφοπλιστές ». Από τηλεόρασης παρέμβαση έκανε χθες και ο κ. Γ.Αγιοστρατίτης, δικηγόρος του κ. Τριανταφυλλόπουλου. Οπως είπε, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δεν γνώριζε ούτε τον επιχειρηματία κ. Αθ.Λασκαρίδη ούτε καν τον γενικό διευθυντή των επιχειρήσεών του κ. Γαλανάκη. Ο κ. Αγιοστρατίτης επιβεβαίωσε μάλιστα ότι αργά το βράδυ της βάπτισης της κόρης του κ. Τριανταφυλλόπουλου στο Ρέθυμνο, ο κ. Αναστασιάδης τον ρώτησε πότε θα « πέσουν οι υπογραφές» για την εξαγορά ποσοστού της εφημερίδας από τον κ. Λασκαρίδη. Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο κ. Αναστασιάδης είχε αλλάξει άποψη, αρνούμενος να συνυπογράψει την πώληση ποσοστού της εφημερίδας.

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη, σύμφωνα με τις οποίες δημοσιογράφοι του Μega είχαν παρακολουθήσει το επίμαχο DVD, το γραφείο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού ανακοίνωσε: «Ο Θέμος Αναστασιάδης λέει ενσυνειδήτως ψέματα,με στόχο να προκαλέσει σύγχυση στην κοινή γνώμη,η οποία παρακολουθεί καθημερινά τα όσα προκύπτουν και συζητούνται για τη δυσώδη αυτή υπόθεση» . Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες διέψευσε καταγγελίες σε βάρος της για αδιαφανείς συμβάσεις η κυρία Ερση Φιλιπποπούλου-Μιχαηλίδου , πρώην προϊσταμένη Διαχειριστικής Αρχής του υπουργείου Πολιτισμού. «Ζητώ να δοθούν στη δημοσιότητα τα σχετικά στοιχεία,αν υπάρχουν,άλλως πρόκειται για κατ΄ επανάληψη συκοφαντία εναντίον μου. Αν και το πώς έγιναν 5 ή 105 απευθείας αναθέσεις από άλλους πριν ή μετά από τις συμβάσεις για τις οποίες αντέδρασα,αφορά μόνον τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες που έχουν τη συνολική ευθύνη του υπουργείου,και όχι εμένα» αναφέρει μεταξύ άλλων η κυρία Φιλιπποπούλου.