ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ανελέητος ανταγωνισμός

Ανελέητος ανταγωνισμός | tovima.gr

Μετά τον Μάρτιο του 2009 οι εκλογές διενεργούνται με σταυρό προτίμησης. Ως εκ τούτου πολλοί από τους παραπάνω αναφερόμενους βουλευτές μπορεί να ανέβουν στη σειρά κατάταξης και να διατηρήσουν την έδρα τους όποιο και αν είναι το εθνικό αποτέλεσμα για το κόμμα τους.

Ταυτόχρονα όμως όλοι ανεξαιρέτως οι σημερινοί βουλευτές θα αντιμετωπίσουν τον ανελέητο ανταγωνισμό εκείνων που θα θέσουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Ο λαός διακρίνεται από μόνιμη και ισχυρή δίψα για «νέο αίμα». Το αποτέλεσμα είναι ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το Κοινοβούλιο ανανεώνεται περίπου κατά 30%!

Τα παραπάνω είναι αρκετά για να διακρίνει κανείς γιατί τα «σύννεφα του τρόμου» συγκεντρώνονται πάνω από τη Βουλή, γιατί οι τελευταίοι που θέλουν εκλογές είναι οι βουλευτές (με πρώτο τον Πρωθυπουργό) και γιατί οι καμικάζι «Τατούληδες» τεντώνουν τόσο πολύ τα κυβερνητικά νεύρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk