ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΝΕΡΑ…

Σήμερα συναντά ο υπουργός Πολιτισμού τον υπουργό Οικονομικών για να ξεκαθαρίσει το θέμα ειλημμένων υποχρεώσεων προς τους πολιτιστικούς φορείς της χώρας που ακυρώνουν επίσημα αναγγελθείσες εκδηλώσεις λόγω αδυναμίας κάλυψης από τον κρατικό προϋπολογισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η «κληρονομιά» Ζαχόπουλου (προτού αναλάβει το υπουργείο ο κ. Λιάπης και τον απομακρύνει) έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον υπεύθυνο της πολιτιστικής ανάπτυξης της χώρας. Στην παρούσα περίπτωση χρειάζεται πια παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού.

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΠΟΝΕΡΑ… | tovima.gr

Σήμερα συναντά ο υπουργός Πολιτισμού τον υπουργό Οικονομικών για να ξεκαθαρίσει το θέμα ειλημμένων υποχρεώσεων προς τους πολιτιστικούς φορείς της χώρας που ακυρώνουν επίσημα αναγγελθείσες εκδηλώσεις λόγω αδυναμίας κάλυψης από τον κρατικό προϋπολογισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η «κληρονομιά» Ζαχόπουλου (προτού αναλάβει το υπουργείο ο κ. Λιάπης και τον απομακρύνει) έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον υπεύθυνο της πολιτιστικής ανάπτυξης της χώρας.

Στην παρούσα περίπτωση χρειάζεται πια παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού. (Οπως όλοι θυμούνται, ο κ. Καραμανλής κράτησε επί χρόνια- έστω και τυπικά- τον τίτλο του υπουργού Πολιτισμού.) Δεν επιτρέπεται να διασυρθεί η Ελλάδα, δίνοντας την εικόνα αναξιόπιστης κρατικής διοίκησης. Αν γι΄ αυτή την κατάσταση δεν ευθύνεται ο σημερινός υπουργός (που ανέλαβε τον νέο του ρόλο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου), ο Πρωθυπουργός πρέπει να τιμήσει τον ρόλο του ως πρώην υπουργός Πολιτισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ταπεινά τσιπς αντί για χαβιάρι… Οι προμήθειες στη βίλα καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος και η snob, κακομαθημένη οικοδέσποινα αναγκάστηκε, για να χορτάσει την...
Helios Kiosk