ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

O Πρωθυπουργός «ρίχνει τα μούτρα του» και ζητεί βοήθεια από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Οικονομίας διοργανώνει εναγώνιες συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους για τον έλεγχο της κρίσης και ο υπουργός Ανάπτυξης απευθύνει εκκλήσεις σε παραγωγούς και εμπόρους για συγκράτηση των τιμών. Κι όμως, σ’ αυτές τις συνθήκες η ελεγχόμενη ακόμη από το κράτος Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ανεβάζει τις τιμές του ρεύματος κατά 7%, προσφέροντας ακαταμάχητο επιχείρημα στους κερδοσκόπους.

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ | tovima.gr

O Πρωθυπουργός «ρίχνει τα μούτρα του» και ζητεί βοήθεια από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Οικονομίας διοργανώνει εναγώνιες συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους για τον έλεγχο της κρίσης και ο υπουργός Ανάπτυξης απευθύνει εκκλήσεις σε παραγωγούς και εμπόρους για συγκράτηση των τιμών.

Κι όμως, σ’ αυτές τις συνθήκες η ελεγχόμενη ακόμη από το κράτος Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ανεβάζει τις τιμές του ρεύματος κατά 7%, προσφέροντας ακαταμάχητο επιχείρημα στους κερδοσκόπους. Χωρίς αμφιβολία η έννοια του παραλογισμού δεν μπορεί να αποδοθεί καλύτερα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk