Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με δικαιολογημένο ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο C4Ι στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα. Αν είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο το να διατυπώνονται εν σπουδή αιτιάσεις εις βάρος πολιτικών, είναι εξίσου επικίνδυνο το να κλείνουν φάκελοι πρoτού καλά καλά ανοίξουν! Η μαρτυρία που δημοσιεύει σήμερα «Το Βήμα» είναι ενυπόγραφη, περιγράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιαν απίστευτη κατάσταση και δεν επιτρέπεται να περάσει απαρατήρητη.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ | tovima.gr

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με δικαιολογημένο ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο C4Ι στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα.

Αν είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο το να διατυπώνονται εν σπουδή αιτιάσεις εις βάρος πολιτικών, είναι εξίσου επικίνδυνο το να κλείνουν φάκελοι πρoτού καλά καλά ανοίξουν!

Η μαρτυρία που δημοσιεύει σήμερα «Το Βήμα» είναι ενυπόγραφη, περιγράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιαν απίστευτη κατάσταση και δεν επιτρέπεται να περάσει απαρατήρητη.

Η δικαστική εξουσία έχει την ευθύνη για την αξιολόγησή της. Εστω και με καθυστέρηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk