Υπάρχουν ειδήσεις στον… υπόνομο

Ενα σκανδαλοθηρικό αμερικανικό έντυπο, το «Νational Εnquirer», «έβαλε τα γυαλιά» στους κολοσσούς της αμερικανικής δημοσιογραφίας αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο για την παράνομη σχέση του Δημοκρατικού γερουσιαστή της Βόρειας Καρολίνας Τζον Εντουαρντς δέκα μήνες πριν από τις σοβαρές εφημερίδες και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Επί δέκα μήνες η σοβαρή αμερικανική δημοσιογραφία έκλεινε τα μάτια και τα αφτιά στις αποκαλύψεις του «Νational Εnquirer», ξεχνώντας ότι, παρά τον σκανδαλοθηρικό χαρακτήρα του, το έντυπο αυτό είχε προϊστορία στην αποκάλυψη σκανδάλων, αρκετά από τα οποία είχαν σχέση με την πολιτική.

Υπάρχουν ειδήσεις  στον… υπόνομο | tovima.gr

Ενα σκανδαλοθηρικό αμερικανικό έντυπο, το «Νational Εnquirer», «έβαλε τα γυαλιά» στους κολοσσούς της αμερικανικής δημοσιογραφίας αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο για την παράνομη σχέση του Δημοκρατικού γερουσιαστή της Βόρειας Καρολίνας Τζον Εντουαρντς δέκα μήνες πριν από τις σοβαρές εφημερίδες και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Επί δέκα μήνες η σοβαρή αμερικανική δημοσιογραφία έκλεινε τα μάτια και τα αφτιά στις αποκαλύψεις του «Νational Εnquirer», ξεχνώντας ότι, παρά τον σκανδαλοθηρικό χαρακτήρα του, το έντυπο αυτό είχε προϊστορία στην αποκάλυψη σκανδάλων, αρκετά από τα οποία είχαν σχέση με την πολιτική. Να θυμίσουμε ότι ήταν το έντυπο που δημοσίευσε πρώτο τη φωτογραφία του γερουσιαστή Γκάρι Χαρτ αγκαλιά με την Ντόνα Ράις, γεγονός που τον έκανε να αποσυρθεί από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού υποψηφίου το 1988.

Το «Νational Εnquirer» που αναφέρθηκε στο σκάνδαλο πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο δικαιώθηκε τελικά την Παρασκευή 8 Αυγούστου, όταν ο Εντουαρντς παραδέχθηκε τη σχέση του με τη Ρίελι Χάντερ σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC. Ο Εντουαρντς αρνήθηκε ότι είναι πατέρας του παιδιού της Χάντερ, παρά το γεγονός ότι το «Νational Εnquirer» έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται να κρατάει στην αγκαλιά του την υποτιθέμενη κόρη του σε ξενοδοχείο του Λος Αντζελες. «Τελικά υπάρχουν ειδήσεις στoν υπόνομο» ήταν ο τίτλος άρθρου της εφημερίδας «Νew Υork Τimes», στο οποίο η μεγαλύτερη αμερικανική εφημερίδα παραδεχόταν την ήττα της από το «Νational Εnquirer».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk