Μedia σπορ

▅ Διευθυντής Εκδόσεων του ομίλου Della Ρress αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Βαγγέλης Παπακώστας. Επειτα από είκοσι χρόνια στο «Εθνος» (στη Σύνταξη Υλης), αναλαμβάνει επιτελική θέση στον όμιλο που εκδίδει την αθλητική εφημερίδα «Derby Sports», το «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» και ειδικές εκδόσεις για αυτά τα δύο έντυπα. Προάγγελος περαιτέρω εξελίξεων; ▅ Εν τω μεταξύ αθόρυβα πέρασαν στην εποχή των 1,3 ευρώ οι αθλητικές εφημερίδες «Derby» και «Πράσινη», οι οποίες στην αρχή της γενικότερης αύξησης είχαν παραμείνει στο 1 ευρώ καθημερινώς- πλην προσφορών.

Μedia σπορ | tovima.gr

▅ Διευθυντής Εκδόσεων του ομίλου Della Ρress αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Βαγγέλης Παπακώστας.

Επειτα από είκοσι χρόνια στο «Εθνος» (στη Σύνταξη Υλης), αναλαμβάνει επιτελική θέση στον όμιλο που εκδίδει την αθλητική εφημερίδα «Derby Sports», το «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» και ειδικές εκδόσεις για αυτά τα δύο έντυπα.

Προάγγελος περαιτέρω εξελίξεων;

▅ Εν τω μεταξύ αθόρυβα πέρασαν στην εποχή των 1,3 ευρώ οι αθλητικές εφημερίδες «Derby» και «Πράσινη», οι οποίες στην αρχή της γενικότερης αύξησης είχαν παραμείνει στο 1 ευρώ καθημερινώς- πλην προσφορών. Στο 1 ευρώ παραμένει η «Εξέδρα».

▅ Ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Λυκουρόπουλος αναλαμβάνει διευθυντής του αθλητικού τμήματος της «Καθημερινής». Η αλλαγή αποφασίστηκε από τον διευθυντή του φύλλου, μετά την αναστολή έκδοσης του σαββατιάτικου ενθέτου «Sport +», με αθλητικό περιεχόμενο, σε συνεργασία με τη γαλλική «L΄ Εquipe». Η ύλη του περιοδικού, σύμφωνα με τη διεύθυνση, θα ενσωματωθεί στο σαββατιάτικο φύλλο.

▅ Την ουσιαστική διοικητική ενοποίηση των αθλητικών τμημάτων ΕΡΤ και ΕΡΑ Σπορ συζητούν στο Ραδιομέγαρο.

Σωστότερα την ενεργοποίηση του τίτλου «Διευθυντής Αθλητικών Προγραμμάτων» που φέρει ο κ. Αντώνης Κατσαρός, ο οποίος παρέμενε ανενεργός σε ό,τι αφορούσε το κρατικό ραδιόφωνο. Με την αποχώρηση της προηγούμενη διεύθυνσης, το δίδυμο Κατσαρός- Βερνίκος (υπεύθυνος ποδοσφαίρου)

επιθυμεί περαιτέρω εμπλοκή στο αθλητικό ραδιόφωνο, όπου για τη θέση του προϊσταμένου προαλείφεται ο κ. Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος.

▅ Ικανοποιητικά για τα στελέχη του κλείνει ο πρώτος μήνας λειτουργίας του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού Sentra 103,3 FΜ. Αναμένοντας τις επίσημες μετρήσεις για τον Σεπτέμβριο, προωθούνται ενέργειες για τη δικτύωσή του στην επαρχία, μέσω συνεργασιών με περιφερειακούς σταθμούς.

4 Ουδείς φαίνεται ότι γλιτώνει από τον δαίμονα του τυπογραφείου, ο οποίος χτύπησε και στα Μedia της περασμένης εβδομάδας. Συγκεκριμένα στη συνέντευξη του κ. Ιεροκλή Μιχαηλίδη παρελείφθη ένα ρήμα με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το νόημα. Η σωστή απόδοση της απάντησης του ηθοποιού είναι η εξής: «Ο Λάκης Λαζόπουλος ενδεχομένως να κάνει σάτιρα, δεν ξέρω πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω αυτό που κάνει και σε τελική ανάλυση μπορεί να είναι κάτι το οποίο εγώ να μην μπορώ να το χειριστώ· να μου φάνηκε ότι δεν θα είχε ενδιαφέρον αν εγώ το έκανα στην τηλεόραση. Αλλωστε στο παρελθόν το δοκίμασα και απέτυχε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk