Τα σχέδια της Εμπορικής για Βουλγαρία

Με ενεργητικό ύψους 250 εκατ. ευρώ θα ολοκληρωθεί η χρήση του 2008 για τη θυγατρική του ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας στη Βουλγαρία, Εmporiki Βank Βulgaria. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής κ. Α. Κροντηράς, που βρέθηκε στη Σόφια για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου διοίκησης της τράπεζας, η θυγατρική στη γειτονική χώρα έχει παρουσιάσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης από τα τέλη του 2006 όταν ξεκίνησε ο μετασχηματισμός της. Συγκεκριμένα, …

Τα σχέδια της Εμπορικής για Βουλγαρία | tovima.gr

Με ενεργητικό ύψους 250 εκατ. ευρώ θα ολοκληρωθεί η χρήση του 2008 για τη θυγατρική του ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας στη Βουλγαρία, Εmporiki Βank Βulgaria. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής κ. Α. Κροντηράς, που βρέθηκε στη Σόφια για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου διοίκησης της τράπεζας, η θυγατρική στη γειτονική χώρα έχει παρουσιάσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης από τα τέλη του 2006 όταν ξεκίνησε ο μετασχηματισμός της. Συγκεκριμένα, το εξεταζόμενο διάστημα το μερίδιο αγοράς της αυξήθηκε κατά 40 μονάδες βάσης, τα υπόλοιπα καταθέσεων έχουν τετραπλασιαστεί και τα υπόλοιπα χορηγήσεων έχουν τριπλασιαστεί.

Το δίκτυο των καταστημάτων υπερδιπλασιάστηκε και θα φθάσει στο τέλος του έτους στις 34 μονάδες. Επίσης ιδρύονται τα τέσσερα πρώτα επιχειρηματικά κέντρα στη Σόφια και άλλες μεγάλες πόλεις. Κατά την περίοδο 2007-2008 η Εμπορική επένδυσε συνολικά 24 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος μετασχηματισμού και ανάπτυξης στη Βουλγαρία, ενώ από τον Ιούνιο του 2008 υλοποιείται επένδυση συνολικού ύψους 40 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη, από κοινού με την Credit Αgricole, συστήματος τραπεζικών εργασιών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk