Σύντομα επιχειρηματικά

* Τεχνική Ολυμπιακή: Στην πώληση της συμμετοχής τους στη Lamda Τechnol Flisvos Ηolding ΑΕ προέβησαν η Τεχνική Ολυμπιακή και η θυγατρική της Πόρτο Καρράς ΑΕ, κατά 25% η πρώτη και κατά 5% η δεύτερη, στην εταιρεία Ζerlan Εnterprises Company Ltd αντί του συνολικού τιμήματος των 7,9 εκατ. ευρώ. * ΔΣ ΧΑ: Στην Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών θα διαπραγματεύονται από σήμερα οι μετοχές της εταιρείας Βαρβαρέσος Ευρωπαϊκά Νηματουργεία, δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματος των μετοχών της εταιρείας διαμορφώθηκε κάτω από το όριο των 0,30 ευρώ.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Τεχνική Ολυμπιακή: Στην πώληση της συμμετοχής τους στη Lamda Τechnol Flisvos Ηolding ΑΕ προέβησαν η Τεχνική Ολυμπιακή και η θυγατρική της Πόρτο Καρράς ΑΕ, κατά 25% η πρώτη και κατά 5% η δεύτερη, στην εταιρεία Ζerlan Εnterprises Company Ltd αντί του συνολικού τιμήματος των 7,9 εκατ. ευρώ.

* ΔΣ ΧΑ: Στην Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών θα διαπραγματεύονται από σήμερα οι μετοχές της εταιρείας Βαρβαρέσος Ευρωπαϊκά Νηματουργεία, δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματος των μετοχών της εταιρείας διαμορφώθηκε κάτω από το όριο των 0,30 ευρώ.

* Αltec: Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2008 στην έδρα της εταιρείας στο Μαρούσι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, με θέμα τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης για την απόκτηση μετοχών.

* Ελληνικά Πετρέλαια: Την Πέμπτη 7 Αυγούστου, αμέσως μετά το κλείσιμο των εργασιών του ΧΑ, θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2008 η εταιρεία, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

* Ευρωπαϊκή Πίστη: Σε αγορά 1.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της, συνολικής αξίας 2.330

ευρώ, προέβη στις 11.07.2008 η εταιρεία Ορίζων ΑΕΓΑ, νομικό πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με το μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Θεόδωρο Αχή. Επίσης στις 14.07.2008 προέβη σε αγορά 1.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 2.349 ευρώ. Ακόμη, στις 11.07.2008 προέβη σε αγορά 2.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 4.720 ευρώ.

* Σ. Μπενακόπουλος ΑΕ: Εχοντας μια επιτυχημένη πορεία 40 χρόνων στον χώρο του μπάνιου και του δαπέδου, άνοιξε το τρίτο της υποκατάστημα στην οδό Πειραιώς 67. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εκθεσιακό κέντρο, επιφάνειας 3.000 τ.μ., με εύκολη πρόσβαση και ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο Μοσχάτο, στην οδό Πειραιώς 67. * Sato: Η κυρία Αννα Παρίση αναλαμβάνει υπεύθυνη του τμήματος εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων της εταιρείας.

* Ιωνία: Νέα καταστήματα σε Κρήτη, Ηράκλειο και Ρέθυμνο απέκτησε η αλυσίδα καταστημάτων. Διαθέτει ήδη 21 καταστήματα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα.

* Ρraktiker Ηellas: Νέο κατάστημα θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Καλαμάτα από την Πέμπτη 24 Ιουλίου. Είναι το 11ο για την εταιρεία στην Ελλάδα, με 35.000 προϊόντα και εμβαδόν 4.170 τ.μ. Βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλαμάτας- Τριπόλεως, στη Θουρία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk