Σύντομα επιχειρηματικά

* Πήγασος: Στην πώληση αγροτεμαχίων πλήρους κυριότητάς της, τα οποία βρίσκονται στη θέση Πούσι-Λέδι του Δήμου Παιανίας, προέβη η Πήγασος Εκδοτική. Η έκταση που πουλήθηκε ήταν συνολικής εκτάσεως 35.669,80 τ.μ., έναντι συνολικού τιμήματος 25 εκατ. ευρώ. * ΑS Company: Τη δωρεά 94.730 ιδίων μετοχών της αποκλειστικά και μόνο στο απασχολούμενο με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας προσωπικό της, αποκλειομένων των μελών του ΔΣ, αποφάσισε η εταιρεία. Σύμφωνα με την εισηγμένη, οι μετοχές αποκτήθηκαν από την εταιρεία σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 27ης Απριλίου 2005.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Πήγασος: Στην πώληση αγροτεμαχίων πλήρους κυριότητάς της, τα οποία βρίσκονται στη θέση Πούσι-Λέδι του Δήμου Παιανίας, προέβη η Πήγασος Εκδοτική. Η έκταση που πουλήθηκε ήταν συνολικής εκτάσεως 35.669,80 τ.μ., έναντι συνολικού τιμήματος 25 εκατ. ευρώ.

* ΑS Company: Τη δωρεά 94.730 ιδίων μετοχών της αποκλειστικά και μόνο στο απασχολούμενο με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας προσωπικό της, αποκλειομένων των μελών του ΔΣ, αποφάσισε η εταιρεία. Σύμφωνα με την εισηγμένη, οι μετοχές αποκτήθηκαν από την εταιρεία σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 27ης Απριλίου 2005.

* ΝΕΛ: Για την 1η Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΝΕΛ, με βασικό θέμα, μεταξύ άλλων, τη μερική τροποποίηση χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

* Εδραση- Χ. Ψαλλίδας: Κατά το χρονικό διάστημα από 10.7.2007 έως 20.6.2008 αγοράστηκαν 204.694 ίδιες μετοχές της εταιρείας με μέση τιμή κτήσης 1,18 ευρώ. Με την ολοκλήρωση των αγορών το σύνολο των ιδίων μετοχών ανερχόταν σε 1.457.824 ή ποσοστό 4,97% του μετοχικού κεφαλαίου.

* Αltec: Καθήκοντα υπευθύνου εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων αναλαμβάνει ο κ. Γ.Κούφιος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση την οποία έστειλε η εταιρεία προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

* Sciens: Την ολοκλήρωση για το β΄ τρίμηνο του 2008 της επαύξησης, συνολικού ποσού περίπου 44,4 εκατ. ευρώ, της συμμετοχής της, μέσω της θυγατρικής της Sciens Ρrotective Ηoldings, στο επενδυτικό κεφάλαιο ιδιωτικών συμμετοχών Sciens Special Situations Μaster Fund (πρώην Sciens Structured Debt Ηoldings ΙΙΙ), ανακοίνωσε η εισηγμένη. Η παραπάνω επαύξηση του β΄ τριμήνου χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα κεφάλαια της πρόσφατης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Το συνολικό ύψος της επένδυσης από το 2006 ως σήμερα στο συγκεκριμένο επενδυτικό κεφάλαιο ανέρχεται σε περίπου 108,7 εκατ. ευρώ.

* Μultirama: Δύο νέες υπηρεσίες εγγύησης για φορητούς υπολογιστές λανσάρει η εταιρεία. Πρόκειται για την υπηρεσία «Fix me», με χαρακτηριστικό την άμεση παροχή υπολογιστή αντικατάστασης, και την υπηρεσία «Replace me», με χαρακτηριστικό την παροχή καινούργιου υπολογιστή σε περίπτωση μη επισκευής του παλαιότερου. Οι δύο νέες υπηρεσίες εγγύησης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διευκολύνουν τον καταναλωτή σε περίπτωση βλάβης του φορητού υπολογιστή και αναβαθμίζουν τα επίπεδα του «customer satisfaction» στο δίκτυο καταστημάτων Μultirama. Διατίθενται στα καταστήματα Μultirama με την αγορά κάθε νέου φορητού υπολογιστή και με συνδρομή από 5 ευρώ τον μήνα για τρία χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk