Συνεργασία του Ιατρικού Κέντρου με έξι ασφαλιστικές εταιρείες

Στις πρώτες συμφωνίες καθολικού χαρακτήρα με ασφαλιστικές εταιρείες προχώρησε ο όμιλος του Ιατρικού Κέντρου έξι χρόνια μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος τον Ιούλιο του 2002. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών,συμμεριζόμενος την καθημερινή αγωνία όλο και περισσότερων συμπολιτών μας για τη δυνατότητα πρόσβασής τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας,επέλεξε …

Συνεργασία του Ιατρικού Κέντρου  με έξι ασφαλιστικές εταιρείες | tovima.gr

Στις πρώτες συμφωνίες καθολικού χαρακτήρα με ασφαλιστικές εταιρείες προχώρησε ο όμιλος του Ιατρικού Κέντρου έξι χρόνια μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος τον Ιούλιο του 2002.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών,συμμεριζόμενος την καθημερινή αγωνία όλο και περισσότερων συμπολιτών μας για τη δυνατότητα πρόσβασής τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας,επέλεξε τις ασφαλιστικές εταιρείες ΑΧΑ,Groupama, Φοίνιξ,Generalli Life,La Vie Αssurance και Αγροτική Ασφαλιστική προκειμένου να συνάψει μαζί τους μακροπρόθεσμες, ολοκληρωμένες και στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνίες προς όφελος των ασφαλισμένων τους που χρήζουν ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας». Η συμφωνία αφορά την απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων των εν λόγω εταιρειών για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Ιατρικού: το Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Π. Φαλήρου, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Περιστερίου, το Ιατρικό Δάφνης και την Ιasis Πειραιά. Οπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση επρόκειτο για τον πρώτο κύκλο διαπραγματεύσεων με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες.

Εν τω μεταξύ, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί το business plan του ομίλου σε συνεργασία με τη γερμανική Αsklepios. Η στρατηγική συνεργασία θα αποτελείται από τρεις άξονες: ο πρώτος αφορά την αξιοποίηση των δύο ιδιόκτητων εκτάσεων στην Παιανία και στη Θεσσαλονίκη 120 και 35 στρεμμάτων αντίστοιχα, όπου σχεδιάζεται η ίδρυση νοσοκομειακής μονάδας. Ο δεύτερος άξονας αφορά τη συνεργασία με το Δημόσιο στον τομέα των ΣΔΙΤ, ενώ ο τρίτος άξονας θα αφορά την από κοινού επέκταση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με πρώτη χώρα τη Ρουμανία, όπου το Ιατρικό διαθέτει ήδη πολυετή παρουσία. Η διοίκηση του Ιατρικού εκτιμά ότι για το σύνολο της χρήσης του 2008 τα οικονομικά μεγέθη του ομίλου θα κινηθούν στα επίπεδα του 2007.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk