Σε νέες συνεργασίες και εξαγορές προσανατολίζεται η Ηellas Οnline

Την πρόθεσή της να προχωρήσει σε εξαγορές εταιρειών του τηλεπικοινωνιακού κλάδου με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης της στην αγορά, στην περίπτωση ασφαλώς που θα εντοπίσει τις κατάλληλες ευκαιρίες, εξεδήλωσε η διοίκηση της Ηellas Οnline, διά στόματος του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου κ. Σ. Κόκκαλη, στο περιθώριο της χθεσινής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας. Οπως επεσήμανε ο ίδιος, η εταιρεία προσανατολίζεται σε εξαγορές, αλλά και σε στρατηγικές συνεργασίες, με την προοπτική ότι σε μερικά χρόνια στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά και ειδικότερα στη σταθερή τηλεφωνία θα παραμείνουν ελάχιστοι «παίκτες».

Σε νέες συνεργασίες και εξαγορές  προσανατολίζεται η Ηellas Οnline | tovima.gr

Την πρόθεσή της να προχωρήσει σε εξαγορές εταιρειών του τηλεπικοινωνιακού κλάδου με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης της στην αγορά, στην περίπτωση ασφαλώς που θα εντοπίσει τις κατάλληλες ευκαιρίες, εξεδήλωσε η διοίκηση της Ηellas Οnline, διά στόματος του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου κ. Σ. Κόκκαλη, στο περιθώριο της χθεσινής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Οπως επεσήμανε ο ίδιος, η εταιρεία προσανατολίζεται σε εξαγορές, αλλά και σε στρατηγικές συνεργασίες, με την προοπτική ότι σε μερικά χρόνια στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά και ειδικότερα στη σταθερή τηλεφωνία θα παραμείνουν ελάχιστοι «παίκτες».

Η συνέλευση ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως 150 εκατ. ευρώ, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, τα νέα κεφάλαια που θα προκύψουν από την αύξηση θα διατεθούν για την ιδιόκτητη υποδομή και την προώθηση νέων υπηρεσιών στην τηλεπικοινωνιακή αγορά. Στο πλαίσιο της ΑΜΚ, θα υπάρξει δημόσια προσφορά και ιδιωτική τοποθέτηση σε ξένους θεσμικούς, προσωπικό και συνεργάτες της εταιρείας. Ανάδοχοι της αύξησης θα είναι η Αlpha Βank, η Εθνική και η Εurobank με συντονίστρια τη UΒS.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk