Προς το ΧΑ η Ακτωρ Παραχωρήσεις

Την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία Ακτωρ Παραχωρήσεις, η οποία έχει αναλάβει τα έργα των παραχωρήσεων του ομίλου ης Ελληνικής Τεχνοδομικής, εξετάζει η διοίκηση, χωρίς να αποκλείει και την είσοδο της εταιρείας στο ΧΑ, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Λ.Μπόμπολας στο πλαίσιο της χθεσινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εισηγμένης. Σχετικά με την είσοδο της εταιρείας στο ΧΑ, ο προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα της Ακτωρ Παραχωρήσεις, πλην της Αττικής οδού, δεν έχουν ωριμάσει.

Προς το ΧΑ  η Ακτωρ  Παραχωρήσεις | tovima.gr

Την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία Ακτωρ Παραχωρήσεις, η οποία έχει αναλάβει τα έργα των παραχωρήσεων του ομίλου ης Ελληνικής Τεχνοδομικής, εξετάζει η διοίκηση, χωρίς να αποκλείει και την είσοδο της εταιρείας στο ΧΑ, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Λ.Μπόμπολας στο πλαίσιο της χθεσινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εισηγμένης. Σχετικά με την είσοδο της εταιρείας στο ΧΑ, ο προβληματισμός έγκειται στο γεγονός ότι τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα της Ακτωρ Παραχωρήσεις, πλην της Αττικής οδού, δεν έχουν ωριμάσει. Από την άλλη πλευρά, όταν ωριμάσουν τα έργα, η Ακτωρ Παραχωρήσεις θα είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με εξασφαλισμένα έσοδα για πάρα πολλά χρόνια. Εν τω μεταξύ, η συνέλευση της ΕΛΤΕΧ ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,18 ευρώ ανά μετοχή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk