ΟΤΟΕ: 24ωρη απεργία σε Ηράκλειο και Λάρισα

Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΟΤΟΕ στις πόλεις του Ηρακλείου και της Λάρισας για τις τράπεζες Εθνική, ΑlphaΒank, ΕFG Εurobank-Εrgasias, Κύπρου, Ρrobank, ΗSΒC, Πανελλήνια, FΒΒ, Citibank, Μillenium Βank και τις Συνεταιριστικές Τράπεζες. Η απεργία εντάσσεται στο πρόγραμμα των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συγκεκριμένες τράπεζες που αρνούνται να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις για τη νέα κλαδική σύμβαση εργασίας.

Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΟΤΟΕ στις πόλεις του Ηρακλείου και της Λάρισας για τις τράπεζες Εθνική, ΑlphaΒank, ΕFG Εurobank-Εrgasias, Κύπρου, Ρrobank, ΗSΒC, Πανελλήνια, FΒΒ, Citibank, Μillenium Βank και τις Συνεταιριστικές Τράπεζες.

Η απεργία εντάσσεται στο πρόγραμμα των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συγκεκριμένες τράπεζες που αρνούνται να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις για τη νέα κλαδική σύμβαση εργασίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ζήτημα αυτό έχει ήδη παραπεμφθεί στη διαδικασία του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk