Ξήλωσαν το ένα τρίτο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων

Σε ξήλωμα του ενός τρίτου των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) προχώρησε χθες εκτάκτως το υπηρεσιακό συμβούλιο του υπουργείου Οικονομικών έπειτα από εντολή του υφυπουργού Οικονομικών κ. Αντ.Μπέζα. Ως επίσημη εξήγηση για τη μετάθεση 250 υπαλλήλων σε εφορίες και τελωνεία προβάλλει το υπουργείο Οικονομικών τη «μη ικανοποιητική απόδοσή τους» στο σκέλος των ελέγχων και το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς ήταν για αρκετά χρόνια στην ίδια θέση. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρχαν υπάλληλοι οι οποίοι δεν είχαν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ούτε έναν έλεγχο.

Ξήλωσαν το ένα τρίτο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων | tovima.gr

Σε ξήλωμα του ενός τρίτου των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) προχώρησε χθες εκτάκτως το υπηρεσιακό συμβούλιο του υπουργείου Οικονομικών έπειτα από εντολή του υφυπουργού Οικονομικών κ. Αντ.Μπέζα. Ως επίσημη εξήγηση για τη μετάθεση 250 υπαλλήλων σε εφορίες και τελωνεία προβάλλει το υπουργείο Οικονομικών τη «μη ικανοποιητική απόδοσή τους» στο σκέλος των ελέγχων και το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς ήταν για αρκετά χρόνια στην ίδια θέση. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρχαν υπάλληλοι οι οποίοι δεν είχαν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ούτε έναν έλεγχο. Από το σύνολο των υπαλλήλων οι οποίοι μετατίθενται σε εφορίες, τελωνεία και στην κεντρική υπηρεσία σε διευθύνσεις που έχουν άμεση ανάγκη στελέχωσης οι 170 ήταν εφοριακοί και οι υπόλοιποι 80 τελωνειακοί.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα που ο κ. Μπέζας προχώρησε σε ξήλωμα ελεγκτών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk