«Κόπηκαν» οι γραμμές της Lannet

Κρίσιμες ώρες για τη Lannet, της οποίας η κατάσταση επιδεινώνεται σταδιακά, με τη χθεσινή απόφαση του ΟΤΕ να προβεί σε προσωρινή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης προς αυτήν λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Η εταιρεία έχει οδηγηθεί πλέον σε αδιέξοδο και στην περίπτωση που η διοίκησή της δεν προβεί σε κάποια ενέργεια με στόχο την εξεύρεση κεφαλαίων, ώστε να μπορέσει να καλύψει τα καθημερινά της λειτουργικά έξοδα και να εξοφλήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΟΤΕ, πιθανότατα να οδηγηθεί σε κλείσιμο.

«Κόπηκαν» οι γραμμές της Lannet | tovima.gr

Κρίσιμες ώρες για τη Lannet, της οποίας η κατάσταση επιδεινώνεται σταδιακά, με τη χθεσινή απόφαση του ΟΤΕ να προβεί σε προσωρινή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης προς αυτήν λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Η εταιρεία έχει οδηγηθεί πλέον σε αδιέξοδο και στην περίπτωση που η διοίκησή της δεν προβεί σε κάποια ενέργεια με στόχο την εξεύρεση κεφαλαίων, ώστε να μπορέσει να καλύψει τα καθημερινά της λειτουργικά έξοδα και να εξοφλήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΟΤΕ, πιθανότατα να οδηγηθεί σε κλείσιμο. Οπως επισημαίνει ο ΟΤΕ σε σχετική του ανακοίνωση, προέβη στη διακοπή των κυκλωμάτων λόγω της αδυναμίας της εταιρείας να ανταποκριθεί στις συμβατικές της οικονομικές υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα η ίδια εισέπραττε κανονικά τους λογαριασμούς των πελατών της.

Ο ΟΤΕ όπως διευκρινίζει, εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης με τη Lannet για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς η τελευταία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Κάλεσε επανειλημμένα την Lannet για την αποπληρωμή των αναγνωρισμένων από την ίδια οφειλών της, δηλώνοντάς της συγχρόνως ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προέβαινε, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, στη διακοπή των υπηρεσιών του που της παρέχει.

Σε ό,τι αφορά τους συνδρομητές της εταιρείας, μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις. Ακόμη, μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και μέσω οποιουδήποτε άλλου αδειοδοτημένου παρόχου επιθυμούν, προσθέτοντας πριν από τον αριθμό που θέλουν να καλέσουν τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής που αντιστοιχεί στον κάθε πάροχο, περιλαμβανομένου και του ΟΤΕ.

Από πλευράς της, η Lannet αναφέρει ότι βρίσκεται σε διαδικασία εξεύρεσης κάθε δυνατής λύσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk