Κλήρωση 54 κατοικιών στα Ανω Λιόσια

Κλήρωση 54 νέων κατοικιών του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 στα Ανω Λιόσια με την παρουσία της υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. Οι κατοικίες βρίσκονται σε διάφορα οικοδομικά τετράγωνα μέσα στον ιστό της πόλης των Ανω Λιοσίων σε τέσσερα οικόπεδα που βρίσκονται σε σημεία όπου λειτουργούν δίκτυα συγκοινωνιών και οι συνήθεις κοινωνικές εξυπηρετήσεις. Συγκεκριμένα, θα κληρωθούν: …

Κλήρωση 54 κατοικιών  στα Ανω Λιόσια | tovima.gr

Κλήρωση 54 νέων κατοικιών του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 στα Ανω Λιόσια με την παρουσία της υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. Οι κατοικίες βρίσκονται σε διάφορα οικοδομικά τετράγωνα μέσα στον ιστό της πόλης των Ανω Λιοσίων σε τέσσερα οικόπεδα που βρίσκονται σε σημεία όπου λειτουργούν δίκτυα συγκοινωνιών και οι συνήθεις κοινωνικές εξυπηρετήσεις.

Συγκεκριμένα, θα κληρωθούν: * 13 διαμερίσματα τεσσάρων κυρίων δωματίων (τρία υπνοδωμάτια), επιφανείας από 92 τ.μ. ως 110,50 τ.μ.

* 36 διαμερίσματα τριών κυρίων δωματίων (δύο υπνοδωμάτια), επιφανείας από 71,60 ως 97 τ.μ.

* 5 διαμερίσματα δύο κυρίων δωματίων (ένα υπνοδωμάτιο), επιφανείας από 62,20 τ.μ. ως 67 τ.μ.

Τα κτίρια των κατοικιών είναι όλα διώροφες τετρακατοικίες, με κεραμοσκεπή και υπόγεια που περιλαμβάνουν λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης, ενώ όλα έχουν αποθήκη και θέση στάθμευσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk