Κεφαλαιαγορά: Ολα καλά με την Coca-Cola

Καμία παράβαση της νομοθεσίας ούτε από την Coca-Cola 3Ε ούτε από τα διευθυντικά στελέχη της δεν διαπιστώθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε σχέση με την αναθεώρηση των ετήσιων οικονομικών στόχων της εταιρείας αλλά και τις συναλλαγές που προηγήθηκαν της αναθεώρησης των στελεχών της στο Χρηματιστήριο. Αυτό αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής, η οποία κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της ενέκρινε:…

Κεφαλαιαγορά: Ολα καλά με την Coca-Cola | tovima.gr

Καμία παράβαση της νομοθεσίας ούτε από την Coca-Cola 3Ε ούτε από τα διευθυντικά στελέχη της δεν διαπιστώθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε σχέση με την αναθεώρηση των ετήσιων οικονομικών στόχων της εταιρείας αλλά και τις συναλλαγές που προηγήθηκαν της αναθεώρησης των στελεχών της στο Χρηματιστήριο. Αυτό αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής, η οποία κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της ενέκρινε:

* Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Forthnet με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ. * Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ιντεάλ με δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ. * Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Το πληροφοριακό δελτίο αναφορικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Green Βidco προς τους μετόχους της εταιρείας Νεοχημική.

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την τροποποίηση της άδειας λειτουργίας των ΑΕΠΕΥ: Λαυρεντάκης, Ελληνοαμερικανική, Αxon, Λ. Δεπόλας, Fortius Finance, Σωτηριάδης, Ρrelium, Λαϊκή Ατταλος, Εurobank, Π. Τζέμος, και Μαυρίκης, ώστε να λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3606/2007.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk