Ιntralot: βραβείο για την έρευνα και την ανάπτυξη από το ΕΒΕΑ

Τo βραβείο Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης έλαβε η Ιntralot από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κ.Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ιntralot, από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρ.Φώλια. Η εταιρεία επενδύει περίπου 12% από τις πωλήσεις τεχνολογίας στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Επιπλέον η Ιntralot είναι μια τεχνολογικά αυτόνομη εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της στα ιδιόκτητα κτίριά της. Στην ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ.

Ιntralot: βραβείο  για την έρευνα  και την ανάπτυξη  από το ΕΒΕΑ | tovima.gr

Τo βραβείο Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης έλαβε η Ιntralot από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κ.Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ιntralot, από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρ.Φώλια.

Η εταιρεία επενδύει περίπου 12% από τις πωλήσεις τεχνολογίας στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Επιπλέον η Ιntralot είναι μια τεχνολογικά αυτόνομη εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της στα ιδιόκτητα κτίριά της. Στην ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κ. Αντωνόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σήμερα η Ιntralot είναι η μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική εταιρεία. Η ελληνικότητα προσδιορίζεται από τρία βασικά χαρακτηριστικά,τη φορολογική έδρα,την εταιρική κουλτούρα, η οποία χαρακτηρίζεται κατά κύριο λόγο από την εθνικότητα του βασικού management της εταιρείας και,τέλος,τον τόπο όπου παράγεται η τεχνογνωσία και στον οποίο δημιουργούνται και σχεδιάζονται τα νέα προϊόντα.Η Ιntralot παράγει τεχνολογία στην Ελλάδα με περισσότερους από 1.000

εργαζόμενους και από εδώ την εξάγει σε όλον τον κόσμο.Σε αυτούς τους έλληνες επιστήμονες αφιερώνεται αυτό το βραβείο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk