Επτά «μνηστήρες» για έργο ΣΔΙΤ 89 εκατ. ευρώ

Επτά κοινοπραξίες διεκδικούν την κατασκευή των 13 διευθύνσεων, τμημάτων, σταθμών και άλλων περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας που θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Ο προϋπολογισμός του έργου φθάνει στα 89 εκατ. ευρώ και η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί μεταξύ του Δημοσίου και του τελικού αναδόχου του έργου θα είναι 27 χρόνια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, εκδήλωση ενδιαφέροντος για το έργο αυτό της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου υπέβαλαν οι: 1.

Επτά «μνηστήρες» για έργο ΣΔΙΤ 89 εκατ. ευρώ | tovima.gr

Επτά κοινοπραξίες διεκδικούν την κατασκευή των 13 διευθύνσεων, τμημάτων, σταθμών και άλλων περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας που θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Ο προϋπολογισμός του έργου φθάνει στα 89 εκατ. ευρώ και η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί μεταξύ του Δημοσίου και του τελικού αναδόχου του έργου θα είναι 27 χρόνια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, εκδήλωση ενδιαφέροντος για το έργο αυτό της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου υπέβαλαν οι:

1. Βιομηχανικά Τεχνικά Εργα ΒΙΟΤΕΡ ΑΕ.

2. ΜΕΛΚΑ ΑΕ- Ωρίων ΑΤΕ- Βέρμιον ΑΤΕΕ- ΔΗΜ-ΕΡ ΑΕ.

3. Αναστηλωτική ΑΤΕ- Θέμελη ΑΕ.

4. Ακτωρ Παραχωρήσεις ΑΕ.

5. J&Ρ Αβαξ ΑΕ- Ιnterserve ΡFΙ Ηolding.

6. ΓΕΚ ΑΕ Συμμετοχών, Ακινήτων, Κατασκευών.

7. Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας ΑΕΕδραση Χ. Ψαλλίδας ΑΤΕ- ΕΚΤΕΡ ΑΕ – ΕΛΕΡΓΟ ΑΕ- ΕΡΕΤΒΟ ΑΕ- Κλέαρχος Γ. Ρούτσης ΑΕ- Νόστος ΑΕ.

Το έργο αυτό είναι το ένατο έργο ΣΔΙΤ για το οποίο κατατέθηκαν Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης νέων εγκαταστάσεων για την Ελληνική Αστυνομία και οι 13 κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν συνολική επιφάνεια ανωδομής 24.200 τ.μ. και υπογείων χώρων 12.300 τ.μ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk