ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Επέκταση στη ρώσικη αγορά

Σημαντική κίνηση για την επέκτασή της στη ρωσική αγορά πραγματοποίησε η Τράπεζα Κύπρου, με την υπογραφή συμφωνίας εξαγοράς του 80% του μετοχικού κεφαλαίου της Uniastrum Βank, η οποία κατέχει το ένατο μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη χώρα, με συνολικό αντίτιμο 371 εκατ. ευρώ. Η ρωσική τράπεζα ιδρύθηκε το 1994 και έχει ισχυρή παρουσία στη Μόσχα και σε άλλες 41 περιοχές της Ρωσίας. Το δίκτυό της αποτελείται από 222 καταστήματα, απασχολεί 4.300 εργαζομένους και καταλαμβάνει τη 15η θέση στα στεγαστικά δάνεια, τη 33η στα καταναλωτικά δάνεια και τη 13η στις καταθέσεις ιδιωτών.

Επέκταση  στη ρώσικη  αγορά | tovima.gr

Σημαντική κίνηση για την επέκτασή της στη ρωσική αγορά πραγματοποίησε η Τράπεζα Κύπρου, με την υπογραφή συμφωνίας εξαγοράς του 80% του μετοχικού κεφαλαίου της Uniastrum Βank, η οποία κατέχει το ένατο μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη χώρα, με συνολικό αντίτιμο 371 εκατ. ευρώ. Η ρωσική τράπεζα ιδρύθηκε το 1994 και έχει ισχυρή παρουσία στη Μόσχα και σε άλλες 41 περιοχές της Ρωσίας. Το δίκτυό της αποτελείται από 222 καταστήματα, απασχολεί 4.300

εργαζομένους και καταλαμβάνει τη 15η θέση στα στεγαστικά δάνεια, τη 33η στα καταναλωτικά δάνεια και τη 13η στις καταθέσεις ιδιωτών. Με την προσθήκη της Uniastrum Βank στον όμιλο, η Τράπεζα Κύπρου θα αριθμεί ένα περιφερειακό δίκτυο 520 καταστημάτων στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στη Ρωσία, στη Ρουμανία, στην Ουκρανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk