Βελτιωμένες πωλήσεις για τα Jumbo

Με ρυθμό αύξησης κατά 17,88% έτρεξαν οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo για τη χρήση 2007/2008 που έληξε στις 30 Ιουνίου, φθάνοντας τα 403,9 εκατ. ευρώ από 342,7 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ επισημαίνεται ότι ο εφετινός ρυθμός αύξησης είναι βελτιωμένος από το 17,39% που ήταν η τελευταία εκτίμηση της διοίκησης. Ο όμιλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σημείωσε αυτή την επίδοση κυρίως με τη συμβολή των καταστημάτων της Ελλάδας και του…

Βελτιωμένες πωλήσεις για τα Jumbo | tovima.gr

Με ρυθμό αύξησης κατά 17,88% έτρεξαν οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo για τη χρήση 2007/2008 που έληξε στις 30 Ιουνίου, φθάνοντας τα 403,9 εκατ. ευρώ από 342,7 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ επισημαίνεται ότι ο εφετινός ρυθμός αύξησης είναι βελτιωμένος από το 17,39% που ήταν η τελευταία εκτίμηση της διοίκησης. Ο όμιλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σημείωσε αυτή την επίδοση κυρίως με τη συμβολή των καταστημάτων της Ελλάδας και του υπερ-καταστήματος της Βουλγαρίας καθώς η συνεχιζόμενη αρρυθμία στα λιμάνια δυσκολεύει την επίτευξη ανάλογων εξαιρετικών επιδόσεων και στην Κύπρο.

Ειδικά για το τελευταίο τρίμηνο της χρήσης η εταιρεία υλοποίησε τους στόχους που είχε θέσει παρά την παρατεταμένη απεργία των φορτηγών δημόσιας χρήσης τον Μάιο, τη συνεχιζόμενη λευκή απεργία στα κεντρικά λιμάνια της χώρας για έβδομο μήνα και τους αγώνες ποδοσφαίρου για το Εuro τον Ιούνιο. Ο όμιλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, συνεχίζει το επενδυτικό του έργο για την επέκταση του δικτύου καταστημάτων. Ηδη έχει ανακοινωθεί ότι ανοίγει τρία νέα υπερ-καταστήματα στην Ελλάδα κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής περιόδου Ιούλιος 2008-Ιούνιος 2009. Οσον αφορά τη Βουλγαρία ο όμιλος συνέχισε την εκτέλεση του επενδυτικού προγράμματος με την αγορά ενός ακόμη νέου οικοπέδου στη Σόφια 33.757 τ.μ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk