Αυξήσεις επιτοκίων από την FΒΒank

Η FΒΒank, μετά την πρόσφατη αύξηση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κατά 0,25%, αναπροσαρμόζει αντίστοιχα τα επιτόκια των καταθέσεων και χορηγήσεών της που είναι συνδεδεμένα με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ. Ειδικότερα, το επιτόκιο του καταθετικού λογαριασμού Εuropremium αυξάνεται σε 4,50% «προσφέροντας την καλύτερη απόδοση της αγοράς σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου». Επιπλέον το επιτόκιο του καταθετικού λογαριασμού Οψεως Επαγγελματιών διαμορφώνεται στο 3,50% για ποσά άνω των 3.

Αυξήσεις  επιτοκίων από  την FΒΒank | tovima.gr

Η FΒΒank, μετά την πρόσφατη αύξηση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κατά 0,25%, αναπροσαρμόζει αντίστοιχα τα επιτόκια των καταθέσεων και χορηγήσεών της που είναι συνδεδεμένα με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ.

Ειδικότερα, το επιτόκιο του καταθετικού λογαριασμού Εuropremium αυξάνεται σε 4,50% «προσφέροντας την καλύτερη απόδοση της αγοράς σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου». Επιπλέον το επιτόκιο του καταθετικού λογαριασμού Οψεως Επαγγελματιών διαμορφώνεται στο 3,50% για ποσά άνω των 3.000, ευρώ, ενώ το επιτόκιο του καταθετικού λογαριασμού μισθοδοσίας Value αυξάνεται σε 4,50% για ποσά άνω των 5.000 ευρώ.

Τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου που είναι συμβατικά συνδεδεμένα με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ αναπροσαρμόζονται κατά 0,25%, ενώ αμετάβλητα παραμένουν τα σταθερά επιτόκια των στεγαστικών δανείων για 1, 3, 5 και 10 χρόνια αντίστοιχα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk