Νέες υποτροφίες «Αλεξάνδρα Τριάντη»

Τέσσερις νέες υποτροφίες «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» απονεμήθηκαν εφέτος σε νέους βιολονίστες ύστερα από διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για την 21χρονη Αρέτα Ζούλα, τον 17χρονο Αρσένη Σελαλμαζίδη, τον 23χρονο Ιάσονα Κεραμίδη και τον 27χρονο Αλέξανδρο Σακαρέλλο, οι οποίοι θα τελειοποιήσουν στο εξωτερικό τις σπουδές τους στο βιολί κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Την επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούσαν οι Θόδωρος Αντωνίου, Δημήτρης Σέμσης και Ηλίας Σδούκος.

Νέες υποτροφίες «Αλεξάνδρα Τριάντη» | tovima.gr

Τέσσερις νέες υποτροφίες «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» απονεμήθηκαν εφέτος σε νέους βιολονίστες ύστερα από διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για την 21χρονη Αρέτα Ζούλα, τον 17χρονο Αρσένη Σελαλμαζίδη, τον 23χρονο Ιάσονα Κεραμίδη και τον 27χρονο Αλέξανδρο Σακαρέλλο, οι οποίοι θα τελειοποιήσουν στο εξωτερικό τις σπουδές τους στο βιολί κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Την επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούσαν οι Θόδωρος Αντωνίου, Δημήτρης Σέμσης και Ηλίας Σδούκος. Ο διαγωνισμός αυτός προκηρύσσεται κάθε δύο χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk