Κλασική, τάνγκο, φλαμένκο, τζαζ, λαϊκά και έθνικ στη Δράμα

Με στόχο όχι ακόμη ένα φεστιβάλ αλλά μια αληθινή Γιορτή της Μουσικής που θα φέρει το κοινό της κοντά σε καλλιτέχνες και μουσικά είδη «αντιεμπορικά» πραγματοποιείται από σήμερα ως και τις 22 Ιουνίου στη Δράμα η παραπάνω γιορτή. Η «Γιορτή της Μουσικής του Κόσμου» διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Μουσικό Οργανισμό Δήμου Δράμας, που φιλοξενεί πολλά και διαφορετικά είδη. Από κλασική μουσική ως τάνγκο και φλαμένκο και από τζαζ και έθνικ ως το βυζαντινό μέλος, το λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι.

Κλασική, τάνγκο, φλαμένκο, τζαζ, λαϊκά και έθνικ στη Δράμα | tovima.gr

Με στόχο όχι ακόμη ένα φεστιβάλ αλλά μια αληθινή Γιορτή της Μουσικής που θα φέρει το κοινό της κοντά σε καλλιτέχνες και μουσικά είδη «αντιεμπορικά» πραγματοποιείται από σήμερα ως και τις 22 Ιουνίου στη Δράμα η παραπάνω γιορτή. Η «Γιορτή της Μουσικής του Κόσμου» διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Μουσικό Οργανισμό Δήμου Δράμας, που φιλοξενεί πολλά και διαφορετικά είδη.

Από κλασική μουσική ως τάνγκο και φλαμένκο και από τζαζ και έθνικ ως το βυζαντινό μέλος, το λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι. Το εφετινό πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη συναυλία του κουαρτέτου Τangos Α Quattro με έργα Αστορ Πιατσόλα (απόψε), τη συναυλία με τη Λένα Αλκαίου σε μια επιλογή από λαϊκά τραγούδια και συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων (αύριο), τη συναυλία των Αλκη Ζοπόγλου και των Κοντραμπάντο (20 Ιουνίου), αφρικανική μουσική και χορούς από τους Seli Κanou, την ομάδα κρουστών Ηχόδραση του Νίκου Τουλιάτου όπου συμπράττει με τους Τσίκο Φρίμαν και τους Γρηγόρη και Πέτρο Παπαεμμανουήλ σε μια συναυλία όπου τα κρουστά και η τζαζ συναντούν το βυζαντινό μέλος. Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες: www.papaemmanouil.gr και www. nikostouliatos.gr. Ωρα έναρξης: 21.00 με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk