Θετικό τεστ για τον Γ. Παπανδρέου

Ως επιτυχής εξέταση και πρώτο βήμα μιας νέας πορείας για το ΠαΣοΚ και τον ίδιο αντιμετωπίζονται η παρουσία του κ. Γ. Παπανδρέου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και τα όσα είπε. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε με συγκεκριμένες προτάσεις στο οικονομικό πεδίο, επενδύοντας στην αρνητική εικόνα που εμφανίζει πλέον η κυβέρνηση και έχοντας έναν συγκεκριμένο στόχο: να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών, οι οποίοι είτε προέρχονται από τον χώρο του ΠαΣοΚ και βλέπουν πάλι με μεγαλύτερη προσδοκία τις προτάσεις του κόμματος είτε έχουν απογοητευτεί από την κυβέρνηση της ΝΔ και αναζητούν άλλη διέξοδο.

Θετικό τεστ για τον Γ. Παπανδρέου | tovima.gr

Ως επιτυχής εξέταση και πρώτο βήμα μιας νέας πορείας για το ΠαΣοΚ και τον ίδιο αντιμετωπίζονται η παρουσία του κ. Γ. Παπανδρέου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και τα όσα είπε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε με συγκεκριμένες προτάσεις στο οικονομικό πεδίο, επενδύοντας στην αρνητική εικόνα που εμφανίζει πλέον η κυβέρνηση και έχοντας έναν συγκεκριμένο στόχο: να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών, οι οποίοι είτε προέρχονται από τον χώρο του ΠαΣοΚ και βλέπουν πάλι με μεγαλύτερη προσδοκία τις προτάσεις του κόμματος είτε έχουν απογοητευτεί από την κυβέρνηση της ΝΔ και αναζητούν άλλη διέξοδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk