Συνωστισμός στα μαιευτήρια για τα «ολυμπιακά μωρά»

ΠΕΚΙΝΟ. 08.08.08: Εξαιρετικά γουρλίδικη θεωρείται η μέρα της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων για τους πατροπαράδοτα προληπτικούς Κινέζους, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που πολλά ζευγάρια έλαβαν τα μέτρα τους για να εξασφαλίσουν καλοτυχία στο μέλλον. Χθες στο κεντρικό μαιευτήριο του Πεκίνου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Ολα τα κρεβάτια, 200 τον αριθμό, βρέθηκαν κατειλημμένα από μέλλουσες μητέρες που είχαν κλείσει εδώ και μήνες ραντεβού για καισαρική τομή αυτή ακριβώς την ημέρα.

Συνωστισμός στα μαιευτήρια  για τα «ολυμπιακά μωρά» | tovima.gr

ΠΕΚΙΝΟ.

08.08.08: Εξαιρετικά γουρλίδικη θεωρείται η μέρα της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων για τους πατροπαράδοτα προληπτικούς Κινέζους, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που πολλά ζευγάρια έλαβαν τα μέτρα τους για να εξασφαλίσουν καλοτυχία στο μέλλον.

Χθες στο κεντρικό μαιευτήριο του Πεκίνου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Ολα τα κρεβάτια, 200 τον αριθμό, βρέθηκαν κατειλημμένα από μέλλουσες μητέρες που είχαν κλείσει εδώ και μήνες ραντεβού για καισαρική τομή αυτή ακριβώς την ημέρα. Πιστεύουν ότι τα παιδιά που ήλθαν χθες στον κόσμο έχουν περισσότερες πιθανότητες για βίο ανέφελο και ευτυχή.

Και δεν είναι μόνο τα νεογέννητα. Σε αυτή την όγδοη ημέρα του όγδοου μήνα του όγδοου χρόνου της νέας χιλιετίας χιλιάδες ζευγάρια παντρεύτηκαν, δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης- με προοπτική να τους τηρήσουν. Το «οκτώ» στα κινεζικά προφέρεται όπως η λέξη «πλούτος» και γι΄ αυτό ως νούμερο θεωρείται τυχερό.

«Είμαστε πανευτυχείς που θ΄ αποκτήσουμε το ολυμπιακό μωρό μας» δήλωσε μια υποψήφια μητέρα, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να βρει μια θέση στο χειρουργείο. Τι να κάνουν και οι γιατροί, δυο χέρια έχουν, πού να τις προλάβουν όλες… Και ο τρισευτυχισμένος σύζυγος πρόσθεσε με ένα φωτεινό χαμόγελο: «Το μωρό μας είναι πολύ τυχερό.Αγαπάμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Είναι μεγάλη υπόθεση για την Κίνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk