ΕΠΙΘΕΣΗ

«Δεν μπορεί να κρύβεται ο κ. Αλογοσκούφης»

Εντείνονται οι επιθέσεις κατά του κ. Γ.Αλογοσκούφη από τη Χαριλάου Τρικούπη. Η παραμονή του κ. Π.Βουρλούμη στη θέση του και η κατάρρευση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης προκαλεί τα σχόλια του ΠαΣοΚ, το οποίο προσπαθεί να εκμεταλλευθεί και τις πιέσεις που ασκούνται από βουλευτές της ΝΔ. Χαρακτηριστικό ήταν το χθεσινό σχόλιο «τι άλλο πρέπει να πουν οι εξοργισμένοι βουλευτές της ΝΔ για να καταλάβουν ο σημερινός Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών ότι δεν …

«Δεν μπορεί να κρύβεται ο κ. Αλογοσκούφης» | tovima.gr

Εντείνονται οι επιθέσεις κατά του κ. Γ.Αλογοσκούφη από τη Χαριλάου Τρικούπη. Η παραμονή του κ. Π.Βουρλούμη στη θέση του και η κατάρρευση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης προκαλεί τα σχόλια του ΠαΣοΚ, το οποίο προσπαθεί να εκμεταλλευθεί και τις πιέσεις που ασκούνται από βουλευτές της ΝΔ. Χαρακτηριστικό ήταν το χθεσινό σχόλιο «τι άλλο πρέπει να πουν οι εξοργισμένοι βουλευτές της ΝΔ για να καταλάβουν ο σημερινός Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών ότι δεν μπορούν να κρύβονται», ενώ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου κυρία Μαρία Καρακλιούμη απευθύνθηκε για λογαριασμό του ΠαΣοΚ προς τον κ. Κ.Καραμανλή και τον κ. Αλογοσκούφη με το ερώτημα: «Για ποιον λόγο ο κ.Βουρλούμης συνεχίζει να διοικεί τον ΟΤΕ; ».

Πολύ πιο έντονα κατά του υπουργού Οικονομίας εκφράστηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος τόνισε: «Ο κ.Αλογοσκούφης αποτελεί τον κατ΄ εξοχήν διαπιστευμένο εκπρόσωπο της διαφθοράς, της ρεμούλας και της συγκάλυψης όλων των συμμοριών που δρουν με την ομπρέλα προστασίας του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk