Αποβολή 4 ιππέων για τα «ντοπέ» άλογά τους

Τ έσσερις ιππείς αποβλήθηκαν από τον τελικό του ατομικού στην υπερπήδηση εμποδίων, καθώς τα άλογά τους βρέθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ θετικά στην απαγορευμένη ουσία Capsaicin. Πρόκειται για τον Γερμανό Κρίστιαν Αλμαν με το άλογο Coester, τον Νορβηγό Τόνι Αντρε Χάνσεν με το άλογο Camiro, τον Ιρλανδό Ντένις Λιντς με το άλογο Lantinus και τον Βραζιλιάνο Μπερνάρντο Αλβες με το άλογο Chupa Chup. Η Νορβηγία κινδυνεύει να χάσει το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό της υπερπήδησης εμποδίων, όπου συμμετείχε με το άλογο Camiro ο Χάνσεν.

Αποβολή  4 ιππέων για  τα «ντοπέ»  άλογά τους | tovima.gr

Τ έσσερις ιππείς αποβλήθηκαν από τον τελικό του ατομικού στην υπερπήδηση εμποδίων, καθώς τα άλογά τους βρέθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ θετικά στην απαγορευμένη ουσία Capsaicin. Πρόκειται για τον Γερμανό Κρίστιαν Αλμαν με το άλογο Coester, τον Νορβηγό Τόνι Αντρε Χάνσεν με το άλογο Camiro, τον Ιρλανδό Ντένις Λιντς με το άλογο Lantinus και τον Βραζιλιάνο Μπερνάρντο Αλβες με το άλογο Chupa Chup. Η Νορβηγία κινδυνεύει να χάσει το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό της υπερπήδησης εμποδίων, όπου συμμετείχε με το άλογο Camiro ο Χάνσεν. Αν βρεθεί «θετικό» και το β΄ δείγμα, τότε το χάλκινο μετάλλιο θα πάει στην Ελβετία, που στον τελικό του ομαδικού ήταν 4η.

Εν τω μεταξύ, θετικό στη στεροειδή αναβολική ουσία μεθυλτεστοστερόνη ήταν και το δεύτερο δείγμα της Ουκρανής Λιουντμίλα Μπλόνσκα , από την οποία αφαιρείται το ασημένιο μετάλλιο στο έπταθλο και αποβάλλεται από τους Αγώνες. Ετσι στον σημερινό τελικό του μήκους, όπου είχε προκριθεί, τη θέση της θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα του προκριματικού, η Νιγηριανή Μπλέσινγκ Ακαγκμπάρε . Η Μπλόνσκα κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό, αφού είναι υπότροπη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk