από metereologos.gr
Κυριακή 18 Μαρτίου 2018
 

Στην Ανατολική Γούτα ο Ασσαντ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17:44Σχολιάστε
"Στη γραμμή του πυρός στην Ανατολική Γούτα...Ο πρόεδρος Άσαντ με ήρωες του Συριακού Αραβικού στρατού", γράφει η λεζάντα δίπλα σε φωτογραφίες του Άσαντ ανάμεσα σε πλήθος ανδρών με στρατιωτικές στολές, κάποιοι από αυτούς ανεβασμένοι σε άρματα μάχης.
Ερντογάν: «Η τουρκική σημαία κυματίζει στο κέντρο της Αφρίν» - Χιλιάδες πρόσφυγες το εγκαταλείπουν
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11:23 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:33Σχολιάστε
«Μονάδες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, οι οποίες υποστηρίζονται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, έθεσαν
Απειλούν (και) την Ευρώπη τα πυρηνικά της Β.Κορέας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15:56Σχολιάστε
Βορειοκορεατικές ρουκέτες μπορούν να είναι εφοδιασμένες με πυρηνικά όπλα και είναι ικανές να φθάσουν μέχρι την Γερμανία και την κεντρική Ευρώπη, κατέθεσε ενώπιον των βουλευτών αυτή την εβδομάδα ανώτερος αξιωματούχος της γερμανικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών (BND), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild am Sonntag.
Συρία: Πάνω από 20.000 άμαχοι έχουν εγκαταλείψει τη Γούτα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11:14Σχολιάστε
Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταλείψει από το πρωί την Ανατολική Γούτα, την περιοχή αυτή της Συρίας που ελέγχεται από τους αντάρτες και βρίσκεται στις πύλες της Δαμασκού, μέσω του σημείου ελέγχου της Χαμουρίγια.
Ρωσία, η χώρα των ακραίων αντιθέσεων
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10:37Σχολιάστε
Η Ρωσία ενώπιον της κάλπης σήμερα. Μια Ρωσία με προβλέψιμο νικητή. Μια Ρωσία με πολλούς επικριτές του Πούτιν. Οι κάτοικοι αμύνονται όσο και όπου μπορούν. Και όσοι δημοσιογράφοι ανθίστανται, βγαίνουν εκτός.
Silicon Valley: Τα ρομπότ θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10:20
Τα ρομπότ μπαίνουν στην ζωή μας, αλλά θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να φθάσουν τη διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύνουσα σύμβουλος της Silicon Valley Robotics, Andra Keay.
Οι τουρκικές δυνάμεις εισέβαλαν στην Αφρίν της Συρίας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09:27Σχολιάστε
Οι τουρκικές δυνάμεις και οι Σύροι αντάρτες σύμμαχοί τους εισέβαλαν στην κουρδική πόλη Αφρίν στη βορειοδυτική Συρία, η οποία αποτελούσε στόχο επιχείρησης που εξαπέλυσε τον Ιανουάριο η Άγκυρα.
Προεδρικές εκλογές στη Ρωσία- Αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Πούτιν
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09:21Σχολιάστε
Μια νίκη του Πούτιν θα τον οδηγήσει στο τιμόνι της χώρας ως το 2024 και θα ενισχύσει την θέση του ως ο μοναδικός ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις της Μόσχας με την Δύση.
1|2|3|4|5|...27