Συγκλονιστικές στιγμές φαίνεται πως ζει ο πρώην μπασκετμπολίστας, Ντένις Ρόντμαν, μετά την ιστορική συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του ο Ρόντμαν που δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Ρόντμαν ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο φίλος του Κιμ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας του.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι εμφανίστηκε στην τηλεόραση με καπέλο «Make America Great Again» (σ.σ το προεκλογικό σλόγκαν του Τραμπ).

«Όταν είπα αυτά τα πράγματα και γύρισα στις ΗΠΑ, έλαβα τόσες πολλές απειλές για τη ζωή μου. Τόσες απειλές ενώ προστάτευα τα πάντα. Πίστευα στη Βόρεια Κορέα. Δεν μπορούσα καν να πάω σπίτι μου. Έπρεπε να κρυφτώ για 30 μέρες. Αλλά κράτησα το κεφάλι μου ψηλά. Ήξερα ότι τα πράγματα θα άλλαζαν. Το ήξερα. Ήμουν ο μόνος», είπε ο εκκεντρικός πρώην παίκτης του NBA.

Ο Ρόντμαν αναφέρθηκε στην εποχή που είχε ζητήσει από τον Μπαράκ Ομπάμα να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, με τον -τότε- πρόεδρο των ΗΠΑ να αρνείται.

Βέβαια, είχε προηγηθεί η υπόσχεση του Κιμ στον Ρόντμαν πως θα δεχόταν συνάντηση με τον αμερικανό πρόεδρο, μόνο σε περίπτωση που οι ΗΠΑ απέσυραν τις στρατιωτικές δυνάμεις τους από τη Νότια Κορέα.