Ακόμα ένας, ο πέμπτος κατά σειρά, θάνατος τους τελευταίους δυόμιση μήνες συγκλονίζει τη βιομηχανία του πορνό. Αυτή τη φορά η 23χρονη Ολίβια Λούα βρέθηκε νεκρή με την εταιρία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου «LA DIrect Models» να γνωστοποιεί τον θάνατο της.

Η Ολίβια Λούα, σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής νοσηλευόταν για 3 μήνες σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της «αντιμετώπιζε προσωπικές προκλήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν τον θάνατο της είχε δημοσιεύσει στο instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται εμφανώς θλιμμένη με μαύρα ρούχα και τη λεζάντα: «Το νιώθω παντού, τίποτα δεν με τρομάζει πια…».

Τι σκοτώνει τις πορνοστάρ;

Αυτός όπως αναφέρθηκε ήταν ο 5ος θάνατος για πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Είχαν προηγηθεί οι θάνατοι της: 23χρονης Όγκουστ Αμς, 31χρονης Γιούρι Λαβ, 35χρονης Σάιλα Στάιλζ και της 20χρονης Ολίβια Νόβα.

Οι θάνατοι πέραν αυτού της Σάιλα Στάιλζ, που τα αίτια του έχουν μείνει αδιευκρίνιστα, οφείλονται σε καταχρήσεις, ναρκωτικά, αλλά και αυτοκτονία.

Οι αιτίες στις οποίες κοιτούν οι αρχές για τους θανάτους είναι η βιομηχανία του πορνό και ο αντίκτυπος που έχουν στην κοινωνία.

«Το να είσαι πορνοστάρ είναι το πιο δύσκολο επάγγελμα που μπορεί να φανταστεί κανείς και εύχομαι αυτά τα κορίτσια να τυγχάνουν περισσότερου σεβασμού για το επάγγελμα και τη δύσκολη δουλειά τους», αναφέρει φίλη ενός από τις πορνοστάρ που έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ενώ μια άλλη πορνοστάρ αναφέρει ότι: «χρειάζονται ένα καλό δίκτυο στήριξης για να παραμείνουν δυνατές».

Είναι λοιπόν τυχαίο γεγονός, είναι επιδημία ή είναι ο σκληρός χώρος του πορνό που οδηγούν νεαρές κοπέλες στο θάνατο;