Λεπτομέρειες για τη σχέση και για τις σεξουαλικές επιδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ έδωσε μια πρώην πορνοστάρ, που βρέθηκε προ ημερών στο επίκεντρο σκανδάλου, με αναφορές να κάνουν λόγο για εξαγορά της σιωπής της από έναν δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ.

Με μια συνέντευξη, η οποία είχε παραχωρηθεί το 2011, όμως δημοσιεύτηκε εχθές, Τετάρτη, στο περιοδικό In Touch, η Στέφανι Κλίφορντ, η οποία κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς, είπε ότι γνώρισε τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006, στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα, και είχε δεσμό μαζί του μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μπάρον, από τη Μελάνια.

«Δεν ξέρω καν γιατί το έκανα, το σεξ ήταν γενικά βαρετό», είπε.

Οι λεπτομέρειες, περιλαμβάνουν και… σχόλια των σεξουαλικών επιδόσεων του Τραμπ και δημοσιεύτηκαν με αφορμή το ρεπορτάζ της Wall Street Journal ότι ένας δικηγόρος του Τραμπ πλήρωσε τον Οκτώβριο του 2016 ένα ποσό ύψους 130 χιλιάδων δολαρίων στην πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις περιπέτειες με τον μεγιστάνα και νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Όμως για κακή του τύχη, αυτή η συνέντευξη είχε προηγηθεί της… πληρωμής και έτσι δημοσιεύτηκε.
«Με κοιτούσε και τελικά καταλήξαμε με το ίδιο αμαξάκι του γκολφ να πάμε σε άλλη τρύπα του γηπέδου. Μετά με ρώτησε αν ήθελα να δειπνήσουμε μαζί εκείνο το βράδυ. Κι εγώ του είπα “ναι, φυσικά!”», ενώ όταν τον ρώτησε για τη γυναίκα του τη Μελάνια απάντησε: «μην ανησυχείς γι’ αυτήν».

Μετά από ώρες συζητήσεων στο δείπνο η Ντάνιελς πήγε στο μπάνιο και όταν γύρισε «βρήκα τον Τραμπ να κάθεται στο κρεβάτι και να λέει “έλα εδώ”. Κι εγώ σκέφθηκα “εδώ είμαστε”».

Όσον αφορά το σεξ είπε «δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο».

Μάλιστα είχε γοητευτεί τόσο πολύ μαζί της που της υποσχέθηκε ότι θα την βάλει στο ριάλιτι σόου του «Ο Μαθητευόμενος».

Στη συνέχεια είπε ότι είχαν αρκετές συνευρέσεις μαζί του τα επόμενα χρόνια.
Κάποια στιγμή μάλιστα της είπε ότι ήταν «όμορφη και έξυπνη όπως η κόρη του», Ιβάνκα.

Αυτό που έκανε ο Τραμπ –εννοείται- είναι να διαψεύσει για μια ακόμα φορά αυτά που γράφονται: «Ο πρόεδρος Τραμπ για άλλη μια φορά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, όπως και η κυρία Ντάνιελς».