Φιλοξενώντας ένα ακόμη δεικτικό σχόλιο στο Twitter του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανάρτησε μήνυμα από υποστηρικτή του, ένα gif συγκεκριμένα που τον εικονίζει να παίζει γκολφ. Με έξυπνο μοντάζ, το υποτιθέμενο μπαλάκι του γκολφ χτυπά την Κλίντον η οποία σκοντάφτει ενώ ανεβαίνει σε ένα αεροπλάνο.

«Το φανταστικό χτύπημα του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της Διεφθαρμένης Χίλαρι» γράφει η λεζάντα.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, η οποία αυτή την περίοδο πραγματοποιεί περιοδεία για να προωθήσει το βιβλίο της που αναφέρεται στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 και τους λόγους για τους οποίους πιστεύει η ίδια ότι ηττήθηκε, απάντησε στον Τραμπ συστήνοντάς του να διαβάσει ένα άλλο βιβλίο που είχε γράψει η ίδια παλιότερα, το It takes a village – πρόκειται για ένα εικονογραφημένο βιβλίο για μικρά παιδιά.

Λίγο νωρίτερα, ο Τραμπ σε άλλο μήνυμά του στο Twitter ανακοίνωσε ότι συνομίλησε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν. «Τον ρώτησα πώς πάει ο Rocket Man («Άνθρωπος-Πύραυλος»)», έγραψε, αναφερόμενος στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και το βαλλιστικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.