Αφού πρώτα προειδοποίησε τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να μην προχωρήσει σε διαρροές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν καταγραφεί οι συνομιλίες τους, ο Αμερικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται τώρα ότι ούτε τις κατέγραψε, ούτε υπάρχουν κασέτες από τις επαφές του με τον Κόμεϊ.

Τον προηγούμενο μήνα ο Τραμπ είπε ότι ο Κόμεϊ «καλύτερα να ελπίζει να μην υπάρχουν «κασέτες» από τις συνομιλίες μας πριν αρχίσει να προχωρά σε διαρροές στον Τύπο».

Την Πέμπτη, σε μήνυμά του στο Twitter ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι δεν κατέγραψε τις συνομιλίες και ότι δεν υπάρχουν κασέτες από αυτές. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν έχω ιδέα εάν υπάρχουν «κασέτες» ή «ηχογραφήσεις» των συνομιλιών.

Μετά την κατάθεση Κόμεϊ στο Κογκρέσο για τις σχέσεις αξιωματούχων του Τραμπ με ρώσους αξιωματούχους, ο ειδικός σύμβουλος που μελετά την υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ φαίνεται να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο ελέγχου του Ντόναλντ Τραμπ για τυχόν παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης.